USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ніхто не має права називати добровольців зрадниками, - Остров

15 Липня 2017 17:40
Волинського військового, добровольця Георгія Острова, який одним із перших став на захист територіальної цілісності України, звинуватили в тому, що він буцімто погрожував учасникам збору підписів про відкликання депутатів. Таку інформацію 15 липня опублікував ВолиньPost.

Тим часом Георгій Остров розповів Інформаційному агентству Волинські Новини свою версію подій.

«Мені стало відомо, що поблизу Північного ринку стоїть палатка з фотографіями депутатів, яких хочуть відкликати з міської ради, серед яких і Аркадій Соломатін, який свого часу одним із перших став на захист територіальної цілісності України. Коли я підійшов до палатки, то першим моїм питанням було, що ж ви знаєте про Аркадія Соломатіна, на що я почув ствердну відповідь, що він зрадник. Я не зміг погодитись з такою образою бойового побратима і почав цим дітям розповідати, що Аркадій Соломатін в 2014 році, коли розпочалася війна на сході України без вагань вирушив у зону бойових дій. То хто має право називати його зрадником, кого він зрадив?» - повідомив Георгій Остров.

Георгій Остров запевнив, що він, а також всі воїни-добровольці вимагатимуть вибачень від так званої ініціативної групи, адже ніхто не має права називати добровольців зрадниками. На сьогоднішній день саме Аркадій Соломатін представляє воїнів-добровольців в міській раді.

Також Осторов повідомив, що нікому не погрожував, адже розуміє, що ті дітлахи там просто заробляють гроші, однак попросив, щоб вони подзвонили своїм кураторам, аби вони забрали звідти фотографію Соломатіна, щоб уникнути конфлікту і не було масової мобілізації добровольців.

Також воїни-добровольці вимагатимуть публічних вибачень від інтернет-видання ВолиньPost за те, що вони називають їх зрадниками. Ветерани-атовці переконані, що відкликати цих депутатів мають право виборці того округу, в якому вони обиралися.

Нагадаємо, що провладний БПП «Солідарність», за фінансування олігархічної групи «Континіум», ініціює відкликання неугодних депутатів Луцької міської ради: Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Депутати, своєю чергою, стверджують, що для їх усунення, згідно із чинним законодавстом, немає жодних підстав, а сам процес відкликання – це спроба БПП «Солідарність» та «Континіуму» захопити владу в місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus