USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Німецькі благодійники за 2 роки хочуть переобладнати лікарню на Волині

19 Жовтня 2015 16:16
Німецькі благодійники прибули в Україну з черговим траншем допомоги, а також анонсували новий проект, який хочуть реалізувати у Володимирі-Волинському. Про це інформує БУГ.

19-го жовтня відбулася прес-конференція із членами німецької доброчинної організації «Україна. Допомога. Брайтшайд».

“Ми хотіли у Володимирі-Волинському повністю реконструювати місцеву лікарню і оснастити її медичними приладами. Щоб тут була така ж лікарня як у Німеччині. За найближчі 2 роки плануємо здійснити цей проект”, – повідомив голова доброчинної організації, почесний громадянин Володимира-Волинського Генріх Беннер.

Так, на реконструкцію лікарні, німецька доброчинна організація планує витратити близько 1-го мільйона євро. Цю суму зібрали за допомогою, як німецьких меценатів так і німецького уряду.

Варто зазначити, що члени організації «Україна. Допомога. Брайтшайд» працюють на волонтерській основі та для поїздок на Україну німці беруть відпустки з роботи за власний рахунок. Підготовка до поїздки триває близько шести тижнів.

“Ми хочемо зробити якусь річ, яка б могла служити людям ще дуже довго. Також, щоб мешканці Володимира знали, що про них хтось турбується. Наша співпраця не завершиться тільки на реконструкції лікарні, ми ще б хотіли допомогти розвивати будівництво доріг та переробку сміття”, – сказав перший заступник доброчинної організації Дітмар Бальшук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2015 18:01
Цікаво,а муніципальна каса,благодійні внески ...Як без цього

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus