USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нова волинська військова частина запрошує на контракт

5 Жовтня 2016 17:13
Нова військова частина протиповітряної оборони формується відповідно до спільного рішення Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України у Володимирі-Волинському. У зв’язку з цим, військові комісаріати Волинської області проводять відбір кандидатів на військову службу за контрактом на посади не тільки солдатського, сержантського, а й офіцерського складу, інформує Волинський обласний військовий комісаріат.

Зокрема, серед посад солдатського та сержантського складу військовій частині необхідні: механіки-водії, водії-електрики, оператори бойової машини, заступники начальника обслуги, командири відділень.

Серед офіцерського складу необхідні: командири взводів, рот, батарей, заступники командира роти з морально-психологічного забезпечення, заступники командира роти з озброєння та інші фахівці.

Також повідомляють, що у 2016 році суттєво збільшили розмір грошового забезпе­чення військовослужбовців Збройних Сил України. Так, звичайний солдат отримує – від 7000 гривень, сержантський склад – від 8000 гривень, офіцери – від 9500 гривень щомісяця.

Також місцеві районні державні адміністрації виплачують одноразову допомогу в розмірі від 3 до 8 тисяч гривень особам, які підписали контракт із Збройними Силами України.

Щодо соціальних гарантій, то військовослужбовці мають право на безкоштовне здобуття вищої освіти без відриву від військової служби, безкоштовне медичне забез­печення, а також санаторно-курортне лікування.

За детальною інформацією просимо звертатися до Вашого районного (міського) військового комісаріату за місцем приписки, або за тел. (0332) 75-03-52, моб.тел. (095) 012-42-15.

Також додаткову інформацію можна дізнатися на КПП військової частини за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська 265.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 5 Жовтня 2016 17:29
А вільнонайомним можна?
Робітник заводу Показати IP 5 Жовтня 2016 18:01
На місці камінь мохом обростає ... ! Знаю як живуть колишні військові , мізерна пенсія , ні кола , ні двора, але підірване здоров'я . А як живуть ті в кого мізерна зарплата серед цивільного населення , власний будинок і т.д. ???
сам собии пан до Робітник заводу Показати IP 8 Жовтня 2016 11:05
юНАМ щЕ сУбСиДИЯ ПоЛожЕНа за наши зарплати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus