USD 40.53 40.90
  • USD 40.53 40.90
  • EUR 40.65 40.95
  • PLN 10.20 10.35

Новопризначеного директора на «Волиньторф» не пустили

27 Лютого 2013 18:30
Працівники «Волиньторфу» не пустили на підприємство нового директора Олександра Шульгу.

Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Олександр Шульга з своїми помічниками з’явився у приміщення Маневицької райради о 14 годині та спробував провести сепаратні переговори «Волиньторфу» з керівництвом району. Однак про це дізналися депутат Волинської облради Людмила Кирда і народний депутат від ВО «Свобода» Анатолій Вітів, який запропонував новому директору проводити переговори у присутності депутатів Маневицької районної ради та Волинської обласної ради.

Своєю чергою, Олександр Шульга зауважив, що має намір поїхати на підприємство та потрапити у кабінет директора. Проте на підприємстві він зіткнувся з повним несприйняттям працівників, які його не пустили.

На місце події прибули народний депутат Анатолій Вітів та депутати Волинської облради Людмила Кирда, Микола Давидюк, Святослав Боруцький, голова Маневицької райради Петро Зінчук.

Вітів пообіцяв тримати питання на особистому контролі і не допустити рейдерського захоплення підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Маневицький Показати IP 27 Лютого 2013 21:32
Оце повірили "покращенню життя вже сьогодні і голосували за синьо-жовтих - те і маєте! Після торфобрикетних заводів приберуть до своїх рук ще наші ліси - тоді вже навіть в наймити нікуди буде податися.
Інопланетянин до Маневицький Показати IP 27 Лютого 2013 23:27
Маневичі голосували за ........?Та за що голоснули,те й маєте...Коли навчитесь голосувати за те, що внуки використають для себе?!
Маневичанка Показати IP 28 Лютого 2013 11:14
Всі бізнесмени такі хороші, особливо олігархи. Все дають, і гречку, і сіль, і цукор. Зарплати немає, але це не головне. Якось буде.Ну і найматами ми все життя були, і наші діти і онуки також будуть. Куди від цього дітися.
українець Показати IP 28 Лютого 2013 13:34
гнати їх з прилісного вилами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus