USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Новий навчальний рік луцькі учні розпочали в оновлених школах

3 Вересня 2019 17:33
Щойно розпочався новий навчальний рік, і луцькі школярі на власні очі пересвідчилися у тому, як змінилися їх навчальні заклади після проведених ремонтних робіт. Ось і секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Зіновія Лещенко сьогодні вирушили з інспекцією до шкіл міста Луцька, аби впевнитись, що діти залишаться задоволеними змінами, повідомили у Луцькій міській раді.

У навчально-виховному комплексі №26 було здійснено комплексний ремонт пришкільної території, викладено бруківку з використанням тактильної плитки, облаштовано східці. Косметичного ремонту зазнав також хол закладу.
У свою чергу, пришкільна територія загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15 стала справжнісіньким центром мікрорайону, адже її комплексний ремонт об’єднав навколишні відремонтовані прибудинкові території. Пішохідну зону тут було викладено бруківкою, замінено паркан закладу, проведено озеленення території та встановлено нові лавки.
«Якщо говорити про загальну суму, яка цього року була виділена на ремонт закладів освіти, то мова йде про близько 130 млн грн. Чи задоволені ми результатом? Звичайно, зроблене змінює навчальні заклади нашого міста, додає комфорту, затишку. Проте залишається все ще багато роботи. Потрібно ще багато коштів, щоб наші школи та садочки вдосконалювались.

Тому вже сьогодні ми працюємо над тим, що можна було б зробити наступного року для того, щоб галузь освіти міста Луцька мала гідне та достойне обличчя», - розповів Григорій Пустовіт.

Завершується комплексний ремонт спортивного залу у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №20: повністю замінили освітлення, стіни обшито дерев’яною шалівкою, замінено дошку підлоги, відремонтовано роздягальню, кабінет вчителя.
«Цього року знайшли можливість відремонтувати багато пришкільних територій. Серед них і п’ята школа, і п’ятнадцята, моя рідна, школа. У двадцять шостій школі минулого року прорвало мережу, тож під час її заміни пришкільна територія була розрита та в напіваварійному стані.

Слава Богу, ми знайшли можливість та кошти, аби завершити ці ремонти до Дня знань, початку нового навчального року для того, щоб діти безпечно відвідували свій навчальний заклад», - зазначив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus