USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Новий очільник Міноборони склав присягу

14 Жовтня 2014 10:53
Новий очільник Міністерства оборони України Степан Полторак склав у ВР присягу на вірність країні та українському народу, - повідомляє УНН.

Так, сьогодні, 14 жовтня, Верховна Рада проголосувала за відставку Валерія Гелетея та затвердила Степана Полторака очільником Міноборони.

Так, Рада підтримала постанову щодо призначення Степана Полторака очільником Міністерства оборони України. Проект відповідної постанови № 5164 зареєстрував у ВР Президент України Петро Порошенко який у своєму виступі перед голосуванням закликав ВР підтримати внесену кандидатуру, оскільки Степан Полторак має значний авторитет у Збройних Силах.

За відповідне рішення проголосували 245 народних депутатів.

Також сьогодні ВР 293 голосами підтримала відставку з посади міністра оборони Валерія Гелетея.

Зазначимо, Степан Полторак став четвертим міністром оборони за останній рік.

Полторак - командувач Національної гвардії України, колишній командувач Внутрішніх військ МВС України, генерал-полковник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus