USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Обласну інфекційну лікарню відремонтують за 43 млн

3 Червня 2018 15:29
На капітальний ремонт приміщень Волинської обласної інфекційної лікарні, що на вулиці Шевченка, 30 у Луцьку, спрямують 42,991889 мільйона гривень.

Невдовзі медзаклад планує укласти договір із ПрАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» щодо виконання запланованих робіт. Капітальний ремонт і реставрацію приміщень підприємство має здійснити до 30 червня 2019 року.

Капітальний ремонт лікарні включатиме будівельні роботи в харчоблоці, приймальному відділенні, реанімації, підвальних приміщеннях, ізоляторах, дитячому відділенні, стерилізаційному відділенні, адміністративному блоці, баклабораторії тощо. Йдеться про сантехнічні роботи, заміну комунікаційних мереж, облаштування протипожежної сигналізації, системи телефонізації, монтаж устаткування, забезпечення силового електрообладнання, електроосвітлення та ін.

Передбачено, що підрядник гарантуватиме якість закінчених робіт та змонтованих конструкцій протягом 10 років від моменту здачі об'єкта в експлуатацію. Окрім того, у випадку виявлення дефектів чи недоробок підрядник зобов'язаний їх усувати за власний рахунок.

Нагадаємо, 20 мільйонів гривень на ремонт інфекційної лікарні у Луцьку Волинь отримає завдяки домовленості голови облради Ігоря Палиці з очільником уряду Володимиром Гройсманом. Крім того, завдяки зверненням Ігоря Палиці до Фонду Віктора Пінчука, обласний перинатальний центр отримає сучасну апаратуру загальною вартістю 10 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus