USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Облавтодор не справляється із заметами через нестачу кадрів

17 Листопада 2016 17:29
На Дочірньому підприємстві «Волинський облавтодор» не вистачає близько сорока професійних водіїв та механізаторів для роботи на снігочистній техніці, яку також давно слід оновлювати. Через те, що останні кілька років з підприємства постійно відбувається відтік професійних кадрів, а техніка старіє і нищиться, справлятися з своєчасною очисткою доріг стає дедалі важче.

Про це журналістам Інформаційного агентства Волинські Новини розповів директор «Волинського облавтодору» Олександр Зіньков.

З його слів, ситуація з переметами на трасі Луцьк-Радехів-Львів могла б і не скластися, якби грейдерист та машиніст працювали б на потужнішому тракторі.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ТРАСІ ЛУЦЬК-ЛЬВІВ ПЕРЕКИНУЛАСЯ ВАНТАЖІВКА

Проте, Олександр Зіньков підкреслює, що основною проблемою є те, що люди не хочуть працювати на застарілій техніці за 3000 гривень зарплати.

«Середньомісячна заробітна плата по облавтодору в цілому 3000 гривень на місяць. Люди приходять, дивляться на машину, на якій потрібно буде працювати, питають про зарплату, розвертаються і йдуть» - каже Олександр Зіньков.

Між тим, підприємство чекає на повернення своїх колишніх працівників, які закінчили з сільськогосподарськими сезонними роботами та можуть повернутися на робочі місця. Також ДП «Волинський облавтодор» запрошує на роботу молодих спеціалістів, випускників професійно-технічних училищ, які мають водійське посвідчення категорії «С» та відповідну кваліфікацію, аби розпочати свою трудову діяльність.

«На противагу поширеній думці, робота в облавтодор не є сезонною. Так, водій КРАЗУ, який взимку посипав дороги зумом, влітку здійснює перевезення дорожньобудівельних матеріалів. Тому ми можемо гарантувати працівнику збереження робочих годин упродовж року», – переконує директор облавтодору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
бред Показати IP 17 Листопада 2016 18:01
в країні масова безработица а у вас невистачає народа
Ніцо Показати IP 17 Листопада 2016 21:01
зато павлів міша на струмовке почистив грейдером дорогу в 2 кілометри до хати. когда ж чистити державне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus