USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Особливі діти з усієї Волині грали у «Флорбол»

23 Грудня 2013 17:00
Для діток спеціалізованих дитячих навчальних закладів області, які потребують особливої уваги та піклування, у Затурцівській спеціальній ЗОШ-інтернат 19 грудня влаштували свято.

Щоб поєднати корисне з приємним, для дітей святкування Дня святого Миколая у формі спортивних естафет «Веселі старти». Затурцівська школа приймала команди дітей з Рожищенського навчально-реабілітаційного центру, Липлянської спеціальної ЗОШ-інтернату, Головненської спеціальної ЗОШ-інтернату та Іваничівської спеціальної ЗОШ-інтернату.

Свято організував Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням освіти і науки облдержадміністрації.

Розпочався захід з урочистого відкриття, на якому вихованців дитячих спеціалізованих закладів привітали зі святом перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Башкаленко Олександр Костянтинович, заступник голови локачинської райдержадміністрації Левчик Леонід Володимирович та директор Затурцівської спеціальної ЗОШ-інтернату Колісик Роман Васильович.

Програма спортивного свята включала змагання учнів у 4 естафетах «Рятувальник», «Садіння картоплі», «Флорбол» та «Комбінована». На змаганнях панувала дружня атмосфера командного духу. За результатами 4 естафет переможцем стала команда Головненської спеціальної ЗОШ-інтернат, друге місце посіла команда Рожищенського реабілітаційного центру, замкнула трійку призерів команда Іваничівської спеціальної ЗОШ-інтернату.

Всі учасники заходу отримали солодкі подарунки від Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх». Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями, дипломами та грамотами від організаторів змагань.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus