USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Особливий хлопчик-«бандерівець» з Луганська іде в перший клас у Луцьку

16 Серпня 2015 14:14
Син вимушених переселенців з Луганська Ілля Бурлаков цього року йде у перший клас спеціальної школи у Луцьку.

Ілля - особлива дитина, - пише у Фейсбуці волонтер Вероніка Федосова-Цибульська.

«Ще одна моя підопічна сім'я у Волинській області від проекту Мама SOS).

Ольга - одна з перших вимушених переселенців у Луцьку, з якими я познайомилась ще минулого року. Іллюшка Бурлаков також брав участь у акції-фотовиставці "Особливий дотик" за участю особливих діток та моїх домашніх тварин-компаньйонів», - йдеться у дописі.

Ольга Бурлакова - одна з тих сильних жінок, які не тільки намагаються своїми силами облаштувати нове життя своєї сім"ї як вимушених переселенців із зони АТО, а й намагається допомагати іншим. І при цьому - не втратити доброзичливості. Сім’я переїхала до Луцька із Луганська, ще минулого року:

«Моя сім'я жила в Луганську, підтримуючи Україну: ми ходили на мітинги за єдину Україну, носили символіку, розносили листівки, пов'язували стрічки на дерева. Звичайно, це робили намагаючись, щоб ніхто не бачив сам процес. Тобто намагалися довести, що Луганськ - це теж Україна! Це продовжувалося до тих пір, поки я не дізналася, що до мого молодшого сина стали чіплятися в садку з приводу зачіски. Говорили, що потрібно зістригти чуб. Тому, що схожий на козака. Коли я говорила, що він і є козак, то чула обурення, а завідувачка загрожувала палити бандерівців і дітей їх. Після чого я побоялася дитини вести в дитячий садок. Але коли нас побили за українську прапорець і символіку - ми вирішили виїхати, рятувати дітей», - розповідає пані Ольга.

Зі слів волонтерів, Ольга - дуже комунікабельна, тому не сиділа у новому місті склавши руки: перезнайомилась з багатьма місцевими волонтерами і активно їм допомагала у зборі коштів для наших бійців та інших акціях. Її чоловік хотів йти служити - але через хронічні хвороби та проблеми із зором його не мобілізували.

Син Ілля - особлива дитина. Цього року йде у перший клас спеціальної школи. Ілля любить гратись іграшковою технікою (машинки, паровозики) та мріє про свою вишиванку)

Ця сім"я наразі потребує: 1. Ліки для хлопчика НОУБУТ ІС. 2. Побут.хімію 3.Парасолькі жіночу та дитячу. 4. Гумові чобітки р.29 5.Курточки осінню та зимову на р.120 6. Спорт.костюм р.120 7. Натільну білизну для Іллі. 8.Канцтовари в школу (зошити в косу лінійку та клітинку, пластилін і дощечку, пенал, фарби, обкладнки на зошити, альбом для малювання і пензлики, кольоровий папір і картон, ножиці, клей)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 16 Серпня 2015 16:09
Мене вже блювати тяне від лицемірства переселенців. Знаю одну з сходу, так вона також щось говорить, будто би вона "бандерівка". Такий ідіотизм, просто не можу стриматись. Ну носить він чуб, і що? Звідки мама взяла, що син у неї "бандерівець"? Фу, аж блювати тяне від цього лицемірного патріотизму... Фу... Не назвав би ніколи ні себе, ні своїх дітей чи близьких "бандерівцем". Сприймаю це як образу.
Юлія до Лучанин Показати IP 16 Серпня 2015 16:34
Жінка називає свого сина козаком, а не бандерівцем. Якщо ви уважно читали текст. Світ треба починати міняти з себе: менше агресії, байдужості, а більше доброти і співчуття.
Анонім Показати IP 16 Серпня 2015 19:12
Молодець, Ольга! Дає собі раду ще й іншим допомагає!
Здивована до Анонім Показати IP 23 Березня 2016 14:47
А кому допомагає??
з Показати IP 18 Серпня 2015 16:44
А де її чоловік,що зробив щоб повернутись у свою домівку.Такий самий сц*кун і безхребетний східняк як їхня більшість.
Ірина до з Показати IP 23 Березня 2016 14:44
Втікають з батьківщини , а наші туди захищати їдуть)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus