USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

ОТГ Волині можуть отримати понад 100 млн на інфраструктуру

18 Квітня 2018 20:53
Кабмін розподілив державну субвенцію на розвиток інфраструктури ОТГ між регіонами. Втім, посадовці з ОДА закликають поквапитися, щоб встигнути використати кошти.

Про це інформував директор департаменту фінансів Волинської обласної державної адміністрації Ігор Никитюк під час оперативної наради в голови облдержадміністрації.

«Відповідно до розпоряджень Кабміну, субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ в 2018 році розподілені. Для Волині обсяг фінансування становить 106,4 мільйона гривень», - розпові Никитюк. Та додав, що погодження – довготривалий процес, тому інфраструктурі проекти необхідно подавати якнайшвидше.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОСЕНИ НА ВОЛИНІ МОЖУТЬ СТВОРИТИ ЩЕ ОДНУ ОТГ

«Попри те, що на Волинь передбачили фінансування, є проблеми з порядком використання коштів. Адже переліки погодження проектів розглядатимуть в Мінрегіонбуді до 2 місяців. Тому прошу громади прискоритися з погодженнями, аби їх вчасно отримати та зробити всі необхідні роботи, поки є сприятливі погодні умови», - закликав посадовець.

Також він інформував про те, що Київ може залишити волинських освітян і медиків без зарплати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus