USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Парковкою біля РЦ «Промінь» користуватимуться клієнти басейну, – Ігор Поліщук

18 Травня 2018 18:25
Стоянка, розміщена на території школи плавання біля РЦ «Промінь», необхідна передусім, аби задовольняти потреби відвідувачів басейну. Зауважимо, парковка платна, і РЦ «Промінь» отримує 20 грн за годину з однієї машини, натомість місто з цих грошей не отримує нічого.

На цьому в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини наголосив радник Луцького міського голови, депутат Ігор Поліщук. Він зауважив, що ще з моменту укладання договору між ТзОВ «Проміньпарксервіс» і КЗ «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» вважає його незаконним.

Нагадаємо, 18 травня члени виконкому прийняли рішення про розірвання договору між ТзОВ «Проміньпарксервіс» і КЗ «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» Луцької міської ради в односторонньому порядку у зв’язку з тим, що представники товариства не виконують своїх зобов’язань.

«У нас в місті є десятки автомобільних стоянок біля ринків та торгових центрів. Так, власники цих парковок стягують із своїх клієнтів плату за паркування автомобілів, але вони сплачують відповідні кошти за землю в міський бюджет. А тут придумали хитрий договір, який винесли на виконком, який тоді теж із великим скандалом проходив. І на сьогоднішній день Андрій Покровський як власник цієї парковки отримує 20 гривень за годину з однієї машини, натомість місто не отримує нічого, тому що ця земельна ділянка належить нашому басейну», – зазначив Ігор Поліщук.

Він акцентував, що, попри те, що в договорі прописано, що першочергово та безкоштовно паркуватися на стоянці мають відвідувачі басейну, вона практично завжди заповнена автомобілями клієнтів РЦ «Промінь».

«Виходить, що ми маємо комунальну земельну ділянку, не отримуємо за неї ні копійки, а клієнти басейну, які переважно відвідують його ввечері, не мають місця для свого автомобіля», – сказав депутат. Та додав, що саме тому проект рішення, яке підтримали на засіданні виконкому, є абсолютно обґрунтованим.

Так, передбачено, що стоянкою користуватимуться тільки відвідувачі басейну, на земельній ділянці якого вона й знаходиться.

Окрім того, Ігор Поліщук нагадав, що за останні 5 місяців басейн збільшив надходження від платних послуг більше, ніж удвічі, оскільки зросла кількість клієнтів школи плавання.

Водночас депутат прокоментував наявність великої кількості сторонніх людей у сесійній залі під час розгляду згаданого проекту рішення. На його переконання, ці особи були присутні в залі, аби унеможливити голосування членів виконкому.

«Ми бачимо, хто захищав бізнес Покровського і відпрацьовував вкладені в них дивіденди. Це партія «Свобода» та їх член виконкому Михайло Щур. Це Юлія Вусенко та Алла Надточій, які як тільки є якийсь скандал, то вони там.

І, звичайно, вічний революціонер Павло Данильчук – людина, яка дня ніде толком не працювала, тому він мусить десь заробляти кошти. І на таких підробітках, де потрібно покричати, погаласувати, заробляє кошти», - зазначив він та наголосив, що запитань є дуже багато: наприклад, чому РЦ «Промінь» не сплачує орендної плати в міський бюджет, чому із клієнтів стягують по 20 гривень, чому під час реконструкції закладу не збудували підземний паркінг тощо.

Разом з тим Ігор Поліщук зазначив, що майно, яке раніше роздавали бізнесменам, тепер повертається у власність громади:

«Ми повертаємо місту те, що було вкрадено та роздано за різноманітні преференції людьми, які намагались керувати цим містом до нас», - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 18 Травня 2018 19:57
Знову Данильчук з тими двома відьмами
шкода, але... Показати IP 18 Травня 2018 21:08
вам цього дракона багатоголового луцького не здолати, бо в нього немає лиця і назви... здається, ви і самі це добре знаєте... що таке нещасна парковка проти всього, що було вкрадено і розкрадається зараз?
Медведчук Показати IP 18 Травня 2018 22:03
Зараз мій вірний Тарас Шкітер дасть аналітику для кума Путіна, а весь Конкурент полайкає
Пар Показати IP 18 Травня 2018 23:50
Покровський - крадій? Виходить "Ми Свідомі", а лідер крадій?
Лучанка Показати IP 19 Травня 2018 21:09
Згадали про парковку, коли її облаштували, а до неї там були просто хащі та безлад, а не парковка для відвідувачів басейну

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus