USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Партія влади не має підтримки в простих людей, - Вячеслав Рубльов

3 Листопада 2017 20:43
Депутат обласної ради, голова волинського УКРОПу та фракції УКРОП у Волинській облраді Вячеслав Рубльов переконаний, що люди бояться балотуватися в депутати усіх рівнів рад від провладної партії.

Про це він заявив під час ток-шоу «Протилежний погляд LIVE», інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Зокрема, під час обговорення результатів виборів у 19 об’єднаних територіальних громадах, які відбулися 29 жовтня, Вячеслав Рубльов наголосив, що деякі кандидати в депутати приховували свою партійну приналежність до партії президента. Частина кандитатів від опозиційної політсили зазнавали тиску.

Додамо, що укропівці заявляли про використання адмінресурсу на виборах ОТГ.

«Партія влади спонукала людей йти на вибори самовисуванням. На них тиснули. Є люди, керівники, які хотіли балотуватися від УКРОПу, але на них постійно тиснули і вони змушені були балотуватися, як самовисуванці.

Але попри такий тиск, кандидатами від УКРОПу на виборах ОТГ були навіть державні службовці. Я переконаний, що очолювати громади повинні професіонали, які будуть працювати в своїх громадах. І ми їх будемо підтримувати», – переконаний політик.

Крім того, Вячеслав Рубльов додав, що незабаром головам новоутворених ОТГ, які йшли за підтримки політичної партії УКРОП, будуть вручені партійні квитки.

«Тоді всі побачать, хто довіряє нашій партії. У нас є приклади на Волині, коли кандидати на посади голів йшли з партією влади, перемагали, а їх кинули сам на сам із проблемами і вони звертаються до обласної ради, щоб депутати їм допомагали», – підкреслив Вячеслав Рубльов.

Нагадаємо, що УКРОП здобув впевнену перемогу на виборах в об’єднані територіальні громади Волині.

Згідно із результатами соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова у період з 6 до 11 жовтня 2017 року, Президенту, лідеру БПП «Солідарність», не довіряють 68,2% українців. Нагадаємо, що у 2014 році Порошенко переміг на президентських виборах, набравши 54,7% голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вовчик Показати IP 3 Листопада 2017 21:40
Красава, поддержую!
Проста людина Показати IP 4 Листопада 2017 09:48
У простих людей жодна партія не має підтримки
вот так малята Показати IP 4 Листопада 2017 11:46
Если дальнейшее развитие пойдет по сценарию банкротства целой страны, как частной компании (а подобные прецеденты уже были в мировой практике), то следующим этапом станет назначение кредиторами временного управляющего государственным имуществом. Чтобы понять на кого могут возложить такие функции, достаточно заглянуть в действующую Конституцию Украины. Согласно ей президенту Петру Порошенко оставлены декоративные полномочия. Его влияние на экономику крайне ограничено. Да и собственные бизнес-активы (корпорацию Roshen и др.) г-н Порошенко уже поспешил передать в полное юридическое распоряжение «Rothschild» (якобы «для продажи»). Реальная власть по управлению государственным имуществом согласно Основного закона находится в руках правительства, т.е. премьер-министра. Однако большие сомнения вызывает то, что именно ему, американскому ставленнику, связанные с лондонским Сити Ротшильды позволят распоряжаться имуществом Украины в период ее банкротства. Куда больше вероятность, что они сделают ставку на экс- министра финансов Наталью Яресько. До своего назначения в правительство она работала исполнительным директором инвестиционной компании Horizon Capital. Владелец этой организации Джеффри К. Нил – бывший топ-менеджер одной из ротшильдовских корпораций. Поэтому на Украине Яресько рассматривается как доверенное лицо Ротшильдов. Интересно, что именно ее кандидатуру на пост премьер-министра уже начали обсуждать в кулуарах Верховной Рады.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus