USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Перехрестя українських доріг хочуть обладнати огорожею

10 Червня 2018 19:19
На перехрестях великих доріг можуть з'явитися спеціальні захисні огородження. Вони будуть призначені для захисту пішоходів від автомобілів.

Так, заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у Фейсбук розмістив допис, у якому просить усіх небайдужих долучитись до обговорення цього важливого питання.

Як повідомляє видання Аutonews, наразі ведеться розробка нових Державних будівельних норм, від яких буде залежати зовнішній вигляд пристосованість до життя українських міст у найближчому майбутньому.

У нових нормативних документах вже є пункт про обов’язкове встановлення огорож на зупинках громадського транспорту.

«Друзі, потрібні ваші конструктивні пропозиції та поради щодо необхідних змін у державні будівельні норми. Головна мета ДБН – безпека і комфорт людей! І зараз питання саме щодо безпеки», – написав урядовець, додавши, що усі бажаючі можуть вносити власні пропозиції щодо вдосконалення інших норм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пропозиція Показати IP 10 Червня 2018 20:39
- Покрасити в жовтий колір! - А чому в жовтий?.. - Тобто питання самої покраски нас вже не цікавить і воно вирішене, залишилося визначити в який колір красити та що саме будемо красити.
Пішохід Показати IP 10 Червня 2018 22:07
Підтримую
Вік Показати IP 11 Червня 2018 01:03
Теля є теля і йогот хоть на привязі тримай воно вилізе на дорогу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus