USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Переможці шкільних змагань в Уховецьку отримали новенький спортінвентар

28 Квітня 2017 11:36
Днями у стінах ЗОШ I-III ст. села Уховецьк Ковельського району відбувалися інтелектуально-спортивні змагання між місцевими школярами та учнями сусідніх Кричевичів. У першому турі патріотично-спортивної гри «У єдності наша сила» учасники демонстрували, хто краще знає рідну мову, українські звичаї і народну мудрість. Після цього суперники взяли участь у спортивних змаганнях.

А призи для перемоців змагань передав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Педагог-організатор уховецької школи Тетяна Бабич зазначає, що такі інтелектуально-спортивні поєдинки в їхній школі проводять вже три роки поспіль. До змагань готуються серйозно, завдання для першого туру підбирають прискіпливо. Не пасуть задніх їхні учні і в спорті – часто беруть участь у козацьких забавах, організовують дні здоров’я. Плануючи змагання уховецьких учнів зі школярами з Кричевичів, учителі обох шкіл вирішили: призи для дітей мають бути гідні. Тому і звернулися за підтримкою у ковельське представництво Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», повідомляє прес-служба Фонду.

«На базі Уховецької ЗОШ I–III ступенів часто відбуваються спортивні змагання між учнями сільських шкіл, – відзначає керівник ковельського представництва Фонду Наталія Остапенко. – Щоб заохотити дітей до здорового способу життя, ми вирішили надати їм спортінвентар».

Заслужені призи – новенькі м’ячі, скакалки, обручі, шашки, тенісні ракетки – отримали учні обох шкіл. А кубок переможця дістався команді з Уховецька. Юні спортсмени неабияк втішилися таким подарункам. Зі слів дітей, раніше їм вручали солодкі призи. Тому відразу після вручення кинулися випробовувати інвентар.
Керівник Північної філії Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Арсен Базярук, звертаючись до учасників змагань, наголосив:

«Ви сьогодні продемонстрували гарні результати як в інтелектуальних змаганнях, так і в спортивних. Цей інвентар – гарний стимул для ваших подальших перемог».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus