USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Перевізнику, на чиєму маршруті висадили бійця АТО, можуть анулювати ліцензію

14 Вересня 2015 10:00
Переглянути надання ліцензії, якщо повториться прикрий випадок з бійцем, пригрозили перевізнику в облдержадміністрації.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА сьогодні, 14 вересня.

Нагадаємо, волинського кіборга водій висадив з маршрутки, та заявив, що його статус - це «понти».

Як повідомлялося, військовослужбовець Володимир Коляда, який зараз знаходиться на реабілітації після поранення в районі Донецького аеропорту, підійшов до каси автовокзалу у Луцьку, для того, щоб придбати пільговий квиток до Червонограда. У касі йому відповіли, що квитків немає, та порадили йти до водія, мовляв, «він вас візьме». Але водій повів себе інакше.

Після розмови з касиром Володя зайшов у маршрутку сполученням Луцьк – Червоноград (реєстраційний номер АС 6591 АЕ).

Від’їхавши приблизно кілометр від Луцької автостанції, водій зупинився та почав збирати гроші за проїзд. Коли черга підійшла до Володимира, він показав посвідчення учасника бойових дій. Далі розпочалась бесіда з водієм маршрутки, який стверджував, що учасник АТО не має право безплатного проїзду, але якщо вже так хоче, хай заплатить половину, або йде на вихід і не затримує автобус.

Був повний автобус студентів так, оскільки це була п’ятниця, та жоден не заступився за нашого захисника, який воює за мирне небо.

Згодом, спілкуючись з активістами водій зазначив, що учасники АТО то «халявщики», а посвідчення то «понти».

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ІНЦИДЕНТ. ВІДЕО

Після цієї історії голова ОДА звернувся до начальника управління транспорту та інфраструктури облдержадміністрації Івана Мирки, аби він запросив на розмову перевізника.

Під час цієї зустрічі перевізника планують попередити: якщо подібні випадки повторяться, то в ОДА переглянуть надання ліцензії на перевезення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
я Показати IP 14 Вересня 2015 10:05
КОЛИ Ж НАРЕШТІ ЗАМОСТЬ СЛОВА-МОЖУТЬ АНУЛЮВАТИ- БУДЕ -АНУЛЮВАЛИ І ПОСЛАЛИ КОРІВ ПАСТИ?
Василь Показати IP 14 Вересня 2015 10:20
Це вірно. Совісті і жалю в таких немає. Водій -бидло!
Сергій до Мирки Показати IP 14 Вересня 2015 10:21
Коли будеш з перевізником спілкуватися відразу вручи дві повістки: перевізнику та водію маршрутки, нехай попантуються на сході.
Правда до Сергій до Мирки Показати IP 14 Вересня 2015 10:51
Правильно, і тоді вони теж отримають ті понти, або орден, ...і на собі перевірять ціну і понтів, і халяви, і ордену...
Вася Показати IP 14 Вересня 2015 10:30
цікаво чи відбере Мирка у водія заяву на звільнення?
Анонім Показати IP 14 Вересня 2015 10:58
А слабо було військкомату водієві заплатити?
ХХХ до Анонім Показати IP 14 Вересня 2015 12:29
Війсккомату було слабо такого водія-"оленя" призвати на схід. Щоб він там "попантувався".
ірина Показати IP 14 Вересня 2015 11:00
Так і далі буде...Повна маршрутка і ніхто не заступився.Кожен думає що його це не стосується.
Віра Показати IP 14 Вересня 2015 11:06
Це жах! Люди воюють, віддають своє життя, а цей "збирає" гроші! І ніхто не заступився, тим більше студенти, хоча студенти завжди були революційною силою. Ганьба, видно вчаться аби диплом отримати. Хоча завжди, коли я у подібних (не у такій ситуації) ситуаціях заступалась, то на мене накидався весь автобус, щоб не затримувати водія і мене йменували скандалісткою! Такий наш нарій! Цілком згідна з паном Сергієм!
Ку до Віра Показати IP 14 Вересня 2015 11:49
Студенти заступляться і мітинг організують якщо їм гроші заплатять.
АТО до Віра Показати IP 14 Вересня 2015 15:14
студенти за гроші від армії відкупились
R2-D2 Показати IP 14 Вересня 2015 11:26
Показуха.
Пасаджир Показати IP 14 Вересня 2015 12:14
"Від’їхавши приблизно кілометр від Луцької автостанції, водій зупинився та почав збирати гроші за проїзд." - водій нагло висаджує людину не на автостанції, за цей бардак сміло можно забирати ліцензію і практично поголовно у всіх перевізників плюс копня нач. станції. Як правило перевізники перед автостанцією набирають пасів і на станціїї тільки відмічаються. Ця Схема корупційна працює вже не один рік! Був не поодинокий випадок по області коли брався пільговий квиток в касі а водій не забезпечував проїзд згідно наданого квитка - бабусі приходилось стояти, бо всі місця були зайняті студентами. Наприклад в Любомлі, набирають студентів біля міліціїї і їде на автостанцію, а там навіть з повним квитком часом доводилось стояти до Ковеля плюс знахабнілий водюга ще зауважував що квитки треба брати в нього а не на автостанції. Тому ситуація з учасником АТО не випадкова а закономірна! Це реальний стиль Волинських перевізників. Ганьба!
до студентів слово Показати IP 14 Вересня 2015 12:35
шЗнаєте чому студенти мовчали, бо незаплатили в касі за квиток у дали водію хабара за проїзд. От вам і відповідь бо боялися щоб він потім їх не висадив . То зараз потрібно щоб і студенти не ховалися за парти, а віддали свій обовязок Батьківщині, а то готувати таких дормоїдів це гріх. Нехай піде туди де всі справжні патріоти може тоді почнуть поважати солдатів.
Анонім Показати IP 14 Вересня 2015 13:23
Люди не перетворюйтесь на би*ло! Студенти їм винуваті, шоб студентом стати треба ще першу сесію пережити, а той хто навчався добре знає що після 1 вересня їздять тільки першокурсники, вчорашні діти. Що дорослих не було, а де відповідальність обласної адміністрації, міста, керівника автостанції, тим паче що це вже не перший випадок. Зате дітей винними знайшли.
Пасажир Показати IP 14 Вересня 2015 13:24
Гарно написано,який поганий водій і який хороший хлопець Атошник,що воював за нас,але ніхто не чув як цей "хороший хлопець" дійсно гнав понти і розказував,що його повинні доставити до місця призначення з білетом він чи ні,оскільки він воював то йому тепер всі все повинні і все йому можна.В кожного своя робота і є свої правила,водій з нього гроші не вимагав і не висаджував його,просто попросив взяти білет,якщо в нього посвідчення.Якщо немає білета,то звичайно,він має право попросити його вийти.І тепер його ще за це бидлом називають.
7777 до Пасажир Показати IP 14 Вересня 2015 21:57
ти там був
пасажир до 7777 Показати IP 16 Вересня 2015 14:54
Був і все бачив.І думаю ,що кожен хто там був був би згідний з моєю думкою.Так звичайно ми всі маєм дякувати,тим хто за нас воює і замість нас,але є дійно такі які просто вже цим несуться.От і один із них.Так що спочатку ніж писати всяку нісенітницю,потрібно розібратися.
волинь Показати IP 14 Вересня 2015 13:39
Корупційна схема працює вже багато років. Водій відїжджає від автостанції, підбирає бажаючих їхати, особливо в передсвяткові дні студентів, ті платять на кілька грн меньше, таще й примовляє, що всім треба їхати. Напаковується повний автобус за допомогою самих пасажирів. Водій при цьому непогано заробляє і така ситуація вигідна йому. Так чому не можна на передвихідні дні пустити додаткові мапшрути, одним словом совок.
Анонім до волинь Показати IP 14 Вересня 2015 14:31
Все в вашій схемі вірно якби не одне но, водій не є власником автобуса, а власник на кожний день ставить суму яку повинен водій здати незалежно є пасажири чи нема. А заїжаючи на посадку водій мусить дати на лапу контролеру бо інакше не відійде від дверей і всі квитки підуть через касу і водій нічого не отримає, тому і змушений напихати по завязку, щоб мати що віддати власнику. Тому ці постійні скандали, тому що працює постійно рекет і всі це знають і всіх це влаштовує. А страдають як завжди пасажири.
777 до Анонім Показати IP 14 Вересня 2015 22:00
водій коли продає квитки по за касою най.....є всіх і власника і автостанцію і державу
Кот Показати IP 14 Вересня 2015 15:20
Я рахую всі безплатні проїзди потрібно монетизувати і щоб люди не принижувались тицяючи корочкі і вислуховуючи такій бред.
А ндрій Показати IP 14 Вересня 2015 15:29
В першу чергу, потрібно залишатися ЛЮДИНОЮ,а потім вже власник...водій...Худоба це ,а не водій.Відправити в АТО і нехай попонтується...
рыбак Показати IP 14 Вересня 2015 20:23
Бла-бла-бла По очереди: 1) В кассе работают селюшки старые которые огрызаются постоянно, им всеравно девушка или пенсионер к ним обращается! 2) Водила бык рогатый(но хоть пол цены попросил)! 3) Студенты колхозники могли заступится смихуны, и скинутся парню на билет. 4) Парню солдату желаю выздоровления скорейшего. Будте вежлевы. И Вы все будите счастливы!
Вапрлдоапипрсрм Показати IP 15 Вересня 2015 00:31
Так, проїзд платний чи безкоштовний для учасників бойових дій? Я щось не бачив щоб авганці пред'являли в маршрутках якісь документи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus