USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перший батальйон Нацгвардії відбув на передову

15 Квітня 2014 12:26
Перший батальйон Національної гвардії, сформований із добровольців Самооборони Майдану, відбув на передову, повідомив секретар Ради національної безпеки та оборони України Андрій Парубій, - повідомляє «Радіо Свобода».

«У бійців високий бойовий дух і готовність захистити Україну. Там дуже непросто. Я це знаю – нещодавно повернувся з Луганська, де провів цілий тиждень. Але я впевнений – ми переможемо, тому що з нами Бог і Україна», – написав він на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні в парламенті спікер Верховної Ради України, виконувач обов’язків президента України Олександр Турчинов повідомив, що цієї ночі на півночі Донецької області розпочалася антитерористична операція.

«Але вона відбуватиметься поетапно, відповідально, зважено. Мета цих дій, я ще раз наголошую, захистити громадян України, зупинити терор, зупинити злочинність, зупинити спроби розірвати на частини нашу країну», – сказав він.

Турчинов додав, що наразі відбувається оновлення підрозділів міліції, зокрема й на сході України.

«Ідіть працювати в міліцію, йдіть у Національну гвардію, йдіть захищати Батьківщину у Збройних силах», – звернувся він до пікетувальників біля Верховної Ради, які мітингують з вимогою більш рішучих дій з боку влади щодо наведення ладу в населених пунктах південно-східної України.

Турчинов додав, що плани Росії «були й залишаються брутальними». «Вони хочуть, щоб палав не лише Донбас. Вони хочуть, щоб палав увесь південь і схід України – від Харківської до Одеської області».

Раніше Рада національної безпеки й оборони вирішила почати широкомасштабну антитерористичну операцію із залученням Збройних сил у східних регіонах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Ура Показати IP 15 Квітня 2014 12:36
Веди, Турчинов нас смелееееее в бой! а в это время: "На Волині буде друга черга мобілізації. Військовим допомагають громадські формування, як от «Правий сектор», «Самооборона». Членів цих формувань до армії не призивають. " http://www.volynpost.com/news/31143-na-volyni-bude-druga-cherga-mobilizacii Кто хочет "откосить", записывайтесь в "патриоты"...
йося моргенштерн до Ура Показати IP 15 Квітня 2014 13:32
так пед і ків в армію не призивають!!!
0/у до Ура Показати IP 15 Квітня 2014 14:34
Ми втрачаємо час, з такими темпами проведення операції втратимо Донбас це вже на підході. Сформсуйте з кандидатів на посади начальників МРВ батальйон і направте в Донецьк це буде самий ефективний спосіб перевірки на професіоналізм керівників
Lutsk Показати IP 15 Квітня 2014 12:40
Панове, варто навчитися читати. Як повідомляє УП: "США підтвердили: глава ЦРУ на вихідних був в Україні Понеділок, 14 квітня 2014, 21:06 Представник Білого дому США Джей Карні підтвердив інформацію про те, що керівник Центрального розвідувального управління (ЦРУ) Джон Бреннан відвідав Київ в минулі вихідні. Про це він сказав на брифінгу. "Глава ЦРУ Джон Бреннан відвідав Київ минулими вихідними", - заявив Карні. За його словами, візит був пов'язаний з "розширенням співробітництва у сфері безпеки". Водночас спікер українського Міністерства закордонних справ Євген Перебийніс в ефірі "Громадського ТБ" сказав, що у нього немає інформації про здійснення Бреннаном візиту в Україну". http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/14/7022431/view_print/ На наступний день почалась АТО. Зв*язок очевидний.
Анонім Показати IP 15 Квітня 2014 12:44
Турчинов нарешті натравив одних на інших. Чим менше населення України, тим ЇМ жити краще.
військо Показати IP 15 Квітня 2014 12:55
Чому Парубій і Ко. не в перших рядах???!!!
запитання до Парубій Показати IP 15 Квітня 2014 13:05
Шановний, а ви чому відсиджуєтеся у теплому міСЦІ?
Кстати Показати IP 15 Квітня 2014 13:07
Мобилизация в войска идет ТОЛЬКО на Западной Украине... Почему?
Бульба до Кстати Показати IP 15 Квітня 2014 13:38
Тому щё безграмотные , забитые селяне. Ими легче управлять.
11 Показати IP 15 Квітня 2014 14:18
потому что восточники против своих не пойдут, неужели не ясно?
Igorock Показати IP 15 Квітня 2014 15:46
Турчинов закликає: - Ідіть працювати в міліцію, а потім ми вас снайперами, снайперами!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus