USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Даішники, які відмовилися їхати на Схід, судяться з міліцією

26 Червня 2014 09:05
Суд у справі щодо волинського міліціонера, який відмовився їхати на Схід, та якого унаслідок звільнили із займаної посади, мав відбутися у Львові. Однак даішник на засідання не з'явився - через сімейні обставини.

У середу, 25 червня, в Львівському окружному адміністративному суді відбувся розгляд позову працівника УДАІ у Волинській області Ділая Тараса Михайловича до УМВС у Волинській області. Предметом позову була вимога скасувати наказ начальника управління про його звільнення, також стоїть вимога поновлення Ділая на його колишній займаній посаді, і стягнення з Управління середнього заробітку за час вимушеного відгулу, - інформують волинські самооборонівці.

Головуючим суддею у адміністративній справі є Ростислав Кузан.

Розгляд справи так і не розпочався, адже ні самого Ділая, ні його представника на суді не було.

Суддя зачитав клопотання позивача, в якому він пояснив, що відсутній на судовому засіданні через сімейні обставини. Щоправда, клопотання було подане у той же самий день, коли відбувався суд.

Розгляд справи перенесли на 9 липня.

Нагадаємо, що Тарас Ділай - це один із 13-ти працівників волинського ДАІ, які відмовилися їхати на схід України за наказом начальника УМВС. Через такі дії працівників волинського ДАІ міністр МВС Арсен Аваков звільнив їх із роботи.

Також відомо, що ще три працівники волинського ДАІ подали позов на обласне Управління МВС. Їх справи уже будуть розглядатися луцькими судами на початку липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Анонім Показати IP 26 Червня 2014 09:17
Добре, що звільнили. Сподіваюся і повістки у воєнкомат їм уже вручили:)
босяк Показати IP 26 Червня 2014 09:20
луцьки даішники-хабарники і распропадліни
Всезнайко Показати IP 26 Червня 2014 10:12
А що то вже майданувці в суд приперли? Хай би на схід вирушали, паскуди...
луцтк Показати IP 26 Червня 2014 10:45
Підтримую.якого х..я по судам соваються. Без вас там разберутся. Чого ж ви не їдете на схід? ?? І хай розкажуть за які гроші вони у Львів поперли. ... мабуть хороша фінансова підтримка йде з мвс у Луцьку. ...
Анонім до луцтк Показати IP 26 Червня 2014 10:48
Правильно зробили, чого їхати на вірну смерть,їм ще життя не надоїло,воно дається один раз. Хай їх дітки всіх начальників їдуть воювати за донєцких,а вони тут у нас відпочивають,як на курорті.
ми до Анонім Показати IP 26 Червня 2014 13:58
нехай їдуть воювати ті - хто скакав на майдані здобуваючи нам свободу! Заварили кашу - нехай і розхльобують.
Юхим до ми Показати IP 26 Червня 2014 14:18
не прирівнюй себе до українського народу, ти до нього ніякого відношення не маєш
ми до Юхим Показати IP 26 Червня 2014 17:58
На відміну від таких псевдо-патріотів як ти, свою країну я люблю та ціную. І не в крові бачити її хочу! Ви все зруйнували, країну, людські життя та вікову націю. Ви вбили Україну
111 до ми Показати IP 26 Червня 2014 22:46
бабло халявне обірвалося то оскаженів
Потап до ми Показати IP 26 Червня 2014 14:58
Як на майдані то і правий сектор і самооборона і Автомайдан по міліції коктейлі молоток кидали і стреляли а як на схід їхати то вони наклейки в центрі міста клеять то апельсини в садочок возять то посади ділять.....,сцикуни паршиві,знають що держслужбовці по голові не надають а на сході вбити можуть,покидьки самі зробили бардак в державі а тепер сидять в Шпиги під юбкою.......
ок Показати IP 26 Червня 2014 10:54
було добре стало краще.............сидить зграя відкормлених молодиків які ніде не працюють бо назвали себе майданівцями...........і чому суддя цих пройдисвітів допускає на засідання.............хто вони такі ці бездарі
Заратустра Показати IP 26 Червня 2014 11:28
Ну все правильно, для чого ж батьківщину захищати за копійки, якщо можна спокійно косити вдома. Їх не звільняти, їх на палю садити потрібно за невиконання наказу, за зраду.
Анонім до Заратустра Показати IP 26 Червня 2014 12:35
а ти якого фігф сидиш, вали захищай батьківщину, яку батьківщину? Олігархів і бандитів.У нас нема батьківщини, а є країна Україна,де людина ніхто раб,який працює за копійки на олігархів, одержує жебрацьку пенсію і скоро подохним з голоду,якщо ще раз піднімуть ціни на продукти і комунальні послуги.А субсидії-це мильна буька,яка не дістається нікому.Це батьківщина не сміши мої тапочки. Це зграя ворюг і бандюків у кожному кріслі,які живуть вольно і вольможно. Нічого і нікого не боячись.накрали стільки, обікравши нас, що вистачить навіть на всіх правнуків.
111 до Анонім Показати IP 26 Червня 2014 22:52
не плутай Країну за яку предки і зараз хлопці проливають кров з керівництвом держави вже накрадені гроші кінчаються і паніка а руками заробляти неможеш тільки посадою
інкогніто Показати IP 26 Червня 2014 11:41
Слухайте,ви , всезнайки.Складається враження що ви всі з роти супроводу. Спочатку взнайте чий син судиться, а тоді пишіть дурні коменти.
ВОлинянин Показати IP 26 Червня 2014 12:44
Волинські активісти поїхали на суд, щоб не дати таким паскудам як Ділай П.М. працювати в органах. Вони давали присягу народу захищати народ, а не з палочками на дорозі бабло здирати. А негативні коменти такі як Луцтк і всезнайко пишуть ті самі моральні уроди з УМВС та Даї які поховалися по кабінетах прикриваючись всякою х....ю. Я дивуюся що пан Поліщук на сході затримався більше як на один день, невже в нього проснулася совість??? Респект 9 даїшникам які всетаки поїхали на схід та воюють. Тих даїшників, яких звільнив Аваков треба посадити за зраду народові, а не просто звільнити з органів. ДО відома незнаючих "Майдануті", як ви їх називаєте, на сході кожного тижня, одні воюють, а другі (в кого немає військового досвіду) завозять харчі, бронижилети та амуніцію нашим солдатам.
Волинь Показати IP 26 Червня 2014 13:19
Нарахунок звільнення працівників взводу супроводу в Шпиги і Кравчені свої рахунки і звільнили людей щоб помститися,а тих кого не змогли звільнити то перевели в інші служби,нехай активісти запитають в Шпиги чому не відправив їх всіх на схід коли вони погодилися їхати всі одним взводом.....?
юра Показати IP 26 Червня 2014 14:32
я знаю одне, що хлопці з роти патрульної служби м. Луцька рвуться на схід та їх непускають.
Андрій Показати IP 26 Червня 2014 14:34
чув що наші пепеесніки хочуть їхати - та їх непускають.
ВДВ Показати IP 26 Червня 2014 14:50
Я вам скажу,що в міліції керівництво чистить кадри пояснюючи тим що не хочуть працівники їхати на схід,в жодного інспектора не запитали особисто чи хоче він їхати чи ні,а добровольців не пускають,я не розумію Пана ШПИГУ візьми понови тих Даішників та відправ на схід всіх замість тих хто там вже місяць перебуває,тим більше,що ходять чутки що весь взвод супроводу хотів їхати а їх всіх не пустили сказали тягнути сірники і вибрати два чоловіка.
Бармалєй Показати IP 26 Червня 2014 16:55
Всіх хвилюють майданівці. А чого нікого не хвилюють казли, що не виконують наказ. Казли думали, що йдуть в міліцію бабло збивати, діла рішати, хабарі брати, а тут треба приступати до своїх прямих обов*язків. І як взагалі синуньо може служити під прямим керівництвом свого тата? Влаштуватися в ДАІ на службу коштувало величезних грошей і зв*язків. вони думали, що і далі будуть стояти на дорогах і збивати бабло, а тут .... От гав...о і полізло з усіх щілин.
Гвардія до Бармалєй Показати IP 26 Червня 2014 17:53
Тому що майдановці нехєра не роблять тільки лазять і заважають працювати нормальним людям,і вибивають собі то Участки в сільських голів то ще щось....
Бармалєй до Гвардія Показати IP 26 Червня 2014 18:21
Ну да нормальні люди це тато Ділай і син Ділай. Може ще розкажеш Яя нормальні люди на службу в Даі влаштовувались. А ті, хто собі няшки вибивають, то такі самі "ділаї", тільки місцевого розливу. Може, вониі близько до Майдану не підходили, а тепер мєдалькі собі вішають. Знаєш, як на День Перемоги ті хто в окопах сидів давно померли, а ті хто в заградотрядах служив і вертухаєм був мєдальок начіпляють і в перших рядах.
Бармалєй Показати IP 26 Червня 2014 17:57
Шо мінусуєте? Бабки на дорогах на ви збивали? А як смаленим запахло вже фуражка і палка не треба? Захисники закону, млин.
гiсть Показати IP 27 Червня 2014 04:25
Нема такого закону в Конституцii,щоб використовувати армiю проти людей,якi на своiй землi.
гість Показати IP 28 Червня 2014 10:57
суд у львові продажний, сама платила.
юра Показати IP 28 Червня 2014 11:41
А що це за персона в розовому сидить, адвокат -"ришало".
Катя Показати IP 28 Червня 2014 12:50
Це наша юристка з УВД Забощук Оксана, відома персона в судах, ришало.
юра Показати IP 28 Червня 2014 12:55
Що правда то правда, мою справу в адмінсуді херила за вказівкою начальства

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus