USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перспективи фермерства на Волині

12 Січня 2014 08:02
За чотири останніх роки в області збудували та ввели в дію 13 ферм і комплексів, де запроваджуються сучасні технології, повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

На відновлення та реконструкцію тваринницьких об’єктів Волині з держбюджету витратили 33,6 мільйона гривень: комбікормовий завод ПАТ «Володимир-Волинська «Птахофабрика», свинокомплекс ТзОВ «Віра - 1» в с. Радошин (Ковельський р-н»), молочна ферма в ПОСП ім.Шевченка, дві ферми в ФГ «Перлина Турії», ферми в ТзОВ «Україна» та ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» (Локачинський р-н), ферми в СТзОВ «Городище» (Луцький район) та в с.Ярівка (Горохівський р-н), СТзОВ «Романів» (Луцький р-н) та молочний комплекс ТзОВ «Прогрес» (Володимир-Волинський р-н).

Лише у 2013 році реконструювали три молочні ферми у ТзОВ «Прогрес» (Володимир-Волинський р-н), СТзОВ «Романів» та ТзОВ «Городище» (Луцький р-н) та збудовано дві площадки для вирощування курей бройлерів у ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика».

У повідомленні йдеться, що на сьогодні в усіх категоріях господарств області утримується понад 200 тисяч голів великої рогатої худоби. У 2013 році для особистих селянських господарств, яких нині на Волині - 3,5 тисячі, безкоштовно надали 19 установок холодильного обладнання. На основі цього планують створювати міні-доїльні зали.

А ще у планах волинських господарів - введення в експлуатацію 14 нових тваринницьких об’єктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Yuriy Dovhun Показати IP 12 Січня 2014 14:38
Це витримати неожливо. Який розвиток ? Кому дали гроші ? Навіщо ці всі управавління розвитків ? Замберіть паразитів і всі розвинуться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus