USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Підписи проти відміни потяга уже відправили адресату. ВІДЕО

28 Травня 2013 16:40
Підписи, які зібрали проти відміни потяга «Ковель-Чернівці», відправили до начальника «Львівської залізниці».

Про це повідомили у прес-службі «Асоціації Молодих Реформаторів».

Так, 26 травня під час акції «Прощання з останнім потягом» закінчився збір підписів під зверненнями до начальника ДТГО «Львівська залізниця» Богдана Піха, гендиректора «Укрзалізниці» Сергія Болоболіна та голови Волинської ОДА Бориса Клімчука.

Загалом за увесь тиждень від початку кампанії зібрали більше 6 тисяч підписів. Так, під зверненням до Бориса Клімчука зібрали 2683 підписи, а до Богдана Піха й Сергія Болоболіна 2 508 «живих» підписів й 1300 підписів під он-лайн петицією.

В «Асоціації Молодих Реформаторів» вважають, що така кількість підписів є серйозним аргументом на захист потягів «Ковель-Чернівці» та «Ківерці-Підзамче».

Під час акції «Прощання з останнім потягом» кількадесят активістів закликали «Львівську залізницю» та «Укрзалізницю» не скасовувати потяг «Ковель-Чернівці», останній рейс якого саме йшов у той день. Активісти зачитали звернення до усіх вище названих посадових осіб.

Додамо, що кампанія «Потяг – для людей» не закінчується. Активісти й надалі боротимуться за потяг «Ковель-Чернівці» й «Ківерці-Підзамче».

Зокрема сьогодні, 28 травня, о 14:00 у львівські активісти пікетували головний офіс «Львівської залізниці». Цього тижня також відбудеться акція у Івано-Франківську, а у Чернівцях акція відбулася у суботу, 25 травня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus