USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку потяг «Ковель-Чернівці» провели в «останню путь». ФОТО

27 Травня 2013 07:30
Проти відміни потяга «Ковель-Чернівці» зібралося на залізничному вокзалі Луцька декілька десятків молодих людей. За допомогою гасел та плакатів вони висловили протест у неділю, 26-ого травня.

Волиняни влаштували прощання з потягом «Ковель – Чернівці» і помахали йому вслід білими хустинками.
Акція відбулася на залізничному вокзалі станції «Луцьк» Львівської залізниці 26 травня.
Люди вийшли до вокзалу із плакатами із закликами до «Львівської залізниці» не скасовувати потяг сполученням «Ковель – Чернівці», останній з яких проїхав через Луцьк сьогодні, 26 травня.
Хоч у ДГТО «Львівська залізниця» кажуть, що цей потяг не курсуватиме лише протягом літнього періоду, активісти з ВОМГО «Асоціація Молодих Реформаторів» вважають, що його можуть і не відновити восени.
Окрім організації акції, активісти уже зібрали більше тисячі підписів під зверненнями не скасовувати потяг «Ковель – Чернівці» уже надіслали їх до начальника «Львівської залізниці» Богдана Піха, гендиректора «Укрзалізниці» Сергія Болоболіна й до голови Волинської ОДА Бориса Клімчука. Опісля акції, запевняють учасники «АМоРе», зберуть ще один пакет підписів та надішлють посадовцям у підтвердження того, що потяг «Ковель−Чернівці» — важливий для великої кількості волинян.
Одна з учасників акції Юлія Смаль на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook» зазначає: «Люди проти: збирають підписи, пікетують, махають останньому потягу хустинками, проводжаючи в останню путь».

Нагадаємо, від сьогодні, 26 травня, ввели в дію новий графік руху поїздів на 2013 - 2014.































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
007 Показати IP 27 Травня 2013 09:05
с*ать їм на людей! на хундаях їздіть! ось вам прихватизація...
анонімус Показати IP 27 Травня 2013 09:15
за кого голосували - того і маєте
Пасажир Показати IP 27 Травня 2013 10:21
А поїзд то поїхав порожній. Хай би всі із плакатами сіли до мене в вагон і покаталися б просто так туди-сюди, то може, б, і лишили. Махати і кричати в нас всі мастаки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus