USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Підтримка, яка необхідна солдатам: на схід відправили благодійний вантаж

21 Січня 2018 21:59
У свято Водохреща, 19 січня, волонтери «Серця патріота» із вантажем для військових поїхали в зону АТО. Цього разу, крім бійців, активісти відвідають і дітей школи-інтернату міста Слов’янськ.

Це вже 160 поїздка волонтерів «Серця патріота» на схід, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Цього разу допомогу бійцям повезли депутат Луцької міської ради від УКРОПу, засновник волонтерського центру «Серце патріота» Сергій Балицький, який відправився у зону АТО уже у 79 раз, та волонтер Сергій Степаненко.

«Ми їдемо у 6 підрозділів та до вихованців школи-інтернату міста Слов’янськ. Там знаходиться понад 300 дітей», – розповідає Сергій Балицький. Каже: небайдужі волиняни передали для бійців теплі речі, кабелі, дороговартісні запчастини, пічки, медикаменти та навіть побутову хімію.

«Також веземо хлопцям резинові чоботи, шланги для душових кабінок, спальні мішки, багато одягу. Для вихованців дитячого будинку маємо одяг, смаколики, канцтовари. Люди передали випічку, інструменти, запчастини для автомобілів», – розповідає Сергій Балицький.

Лучанка Оксана приносить передачу бійцям у місце відправлення волонтерів – на Театральну площу. Скромно пояснює: робить це уже не вперше. Крім смаколиків для військових, вона передає списані зошити із цитатами письменників та власними роздумами.

«Пишу те, що прочитала, використовую цитати із книжок. Хлопці дякують. Кажуть, що читають усе, що я написала», – каже дівчина.

Також волонтери навідаються і до медиків – для них передали спецодяг від українсько-німецької благочинної організації «Серце для України» та різноманітні смаколики.

До збору вантажу долучилися: депутат Волинської обласної ради від УКРОПу, радник голови Волиньради Вячеслав Рубльов, ПАТ «Теремно-хліб» (Андрій Тищенко), «Рута» (Ілля Мірецький), Апеляційний суд Волинської області (Петро Філюк), Домобудівельний комбінат (Руслан Вайман), благодійний фонд «Серце для України» (Ігор Климчук), «Волинські солодощі» (Ростислав Шоломович), «Забіяка» , КП «Волиньторф» (Іван Киричик) та депутат Луцької міськради від УКРОПу Олександр Волинець.

Волонтери і надалі просять долучатися небайдужих волинян до збору благодійних вантажів. Адже це та підтримка, яка допомагає солдатам тримати східні рубежі нашої держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus