USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Півтисячі танцювальних пар зібралися на паркеті у Луцьку

11 Грудня 2017 19:42
Чергові танцювальні змагання, організовані клубом спортивного танцю «Троянда» Палацу учнівської молоді у Луцьку, стали видовищним і емоційним турніром, у якому взяли участь кращі з кращих – представники різних танцювальних клубів із різних куточків України, інформують у прес-службі волинського УКРОПу.

Близько 500 пар запалювали на паркеті під ритми спортивних танців, дивуючи своєю майстерністю та віртуозністю. Від наймолодших і до найстарших – всі викладалися на повну, а в повітрі відчувалася особлива неповторна атмосфера, яку створюють люди, дійсно захоплені своєю справою.

І тренери й учасники подарували незабутні враження глядачам не тільки майстерним виконанням різноманітних танцювальних стилів, але і своїми яскравими костюмами, щирими запальними емоціями і стовідсотковим прагненням до перемоги.



– Такі змагання дуже важливі для Луцька, вони створюють позитивний імідж для нашого міста і сприяють розвитку танцювального мистецтва, – зазначає депутат Луцької міської ради від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Сергій Шкода.

Сергій Іванович постійно сприяє проведенню подібних заходів, особисто нагороджує переможців і вбачає у таких дійствах значні перспективи для нашого міста.

– Ми бачимо, яка кількість учасників сьогодні зібралася у Луцьку, – каже Сергій Іванович. – А це ж представники різних областей, а часто – і учасники з різних країн. Танцювальне мистецтво має позитивне значення – воно дарує здоров’я молоді, дає можливість через танець проявити себе. Оскільки це – парні танцювальні виступи, у них хлопчики й дівчатка вчаться взаємодіяти між собою, поважати один одного, вони звикають до показових виступів і справді живуть тією справою, яку обрали. А для Луцька такі змагання – однозначно плюс. І це та сфера, яка потребує розвитку і підтримки і яка варта уваги лучан та гостей міста. Завдяки таким заходам Луцьк може отримати репутацію танцювального міста, що сприятиме розвитку туризму, зростанню професійного рівня учасників і появи нових перспективних можливостей для танцівників. Тим більше клуб спортивного танцю «Троянда» робить усе для того, аби розвивати своїх вихованців і давати можливість їм реалізувати свої таланти. І, як результат, – усе більше перемог, перших місць і високих досягнень.



І дійсно, для спортивного клубу «Троянда» стає нормою привозити зі змагань максимальну кількість нагород, здобуваючи призові місця у більшості номінацій. Уже багато років Сергій та Ольга Кравчуки спільно із іншими тренерами клубу «Троянда» виховують чемпіонів, вкладаючи досвід і високий професіоналізм у кожного зі своїх вихованців.

– «Троянда» дійсно лідирує за кількістю переможців у різноманітних змаганнях, – розповідає Сергій Кравчук. – І це – заслуга тренерського складу, батьків, які всіма силами сприяють своїм дітям у їхньому розвитку, і звісно ж – наших вихованців, які самовіддано працюють над собою, не шкодуючи сил. У «Троянді» працює школа, де діти вчаться танцювати три роки, і тільки після цього потрапляють в ансамбль. Крім того, ми організовуємо якомога більше змагань, щоб дати можливість учасникам відчути, що таке сцена, звикнути до неї, аби потім мати змогу проявляти себе. Ми і організовуємо, і беремо участь у всіх можливих танцювальних заходах і тому маємо результат. Щомісяця учасники «Троянди» беруть участь у кількох танцювальних змаганнях. Крім цього «Троянда» об’єднує танцюристів, які справді люблять танець і без нього не уявляють життя.



– Сьогодні клуб спортивного танцю «Троянда» та й загалом спортивні танці стоять на порозі великих змін, – додає Сергій Кравчук. – Йдеться про те, що в міністерстві спорту з’явився новий вид спорту – танцювальний спорт. Цього літа відбулися всесвітні ігри із танцювального спорту і найголовніше, що усі танці, пов’язані із спортом, зведені в одну категорію. Тепер професіонали спортивного танцю отримали можливість стати учасниками олімпіади. Ми вже почали підготовку до всеукраїнських ігор в березні і сподіваємося, що гідно представимо Україну і Луцьк на цьому масштабному дійстві. Такі зміни відкривають перед нашими танцівниками необмежені можливості, якими дійсно варто скористатися і до яких потрібно прагнути. Це перспектива вийти не тільки на рівень України, але і на рівень Європи та світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 13 Грудня 2017 09:47
Добрий день шановні шанувальники танців. Змагання справді були чудові, але є маленька несправедливість навіть тут. Під час вручення нагород чомусь всім парам які вибороли золоті медалі вручали один кубок на двох (так кругом ізавжди роблять) а окремо виділеній парі у двох відділеннях дали по два кубки. Хіба це правильно, хіба можна так виділяти дітей, вони і так виділяються серед всіх .Я думаю що всі зрозуміють за кого мова.! Подумайте організатори.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus