USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Поблизу дитячої бібліотеки у Луцьку – небезпечна траншея

1 Грудня 2016 11:55
Через просідання ґрунту поблизу Центральної бібліотеки для дітей утворилася траншея, що може становити загрозу лучанам.

Про це йшлося під час 15-ї сесії Луцької міськради 30 листопада.

У запиті до міського голови депутат Богдан Богонос повідомив, що протягом кількох місяців лучани та гості міста потерпають від безвідповідальності забудовника та комунальних служб через зруйновані пішохідні доріжки на вулиці Стрілецькій перед входом у Центральну бібліотеку для дітей. Нині частково зруйновані пішохідні доріжки, які попередньо були викладені бруківкою та оздоблені газоном. Через просідання ґрунту утворилася кількаметрова траншея, що може спричинити травмування пішоходів, у тому числі дітей, які відвідують бібліотеку. В негоду на території утворюється суцільне болото.

Депутат просив встановити винуватців виникнення цієї проблеми та зобов’язати їх усунути наслідки. Відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції просив надати інформацію щодо термінів та строків надання ордерів на виконання цих робіт.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus