USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Поблизу зоопарку в Луцьку зіткнулися Opel та ЗіЛ

5 Грудня 2016 15:22
Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 5 грудня, на вулиці Глушець у Луцьку.

ДТП трапилася о 14:00 на вулиці Глушець, поблизу в’їзду в зоопарк.

Через порушення правил обгону зіткнулись легковик Opel та ЗіЛ.

На місці працює патрульна поліція.

За кермом вантажівки ЗіЛ перебував працівник комунальної служби, а «Опелем» кермувала панянка. Водійка останнього вирішила здійснити обгон вантажівки, чим порушила правила дорожнього руху та допустила зіткнення з колесом вантажівки. Ніхто не постраждав.

Opel зазнав незначних механічних пошкоджень передньої правої частини кузова, зокрема, пошкоджена фара, бампер, дзеркало огляду та ліві пасажирські дверцята, в яких побилося скло.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
олексій Показати IP 5 Грудня 2016 15:39
ну геть не видно,де ж вона там справа його обганяла))) опель знаходиться ЗЛІВА від авто ЗіЛ
м-дя до олексій Показати IP 5 Грудня 2016 16:17
протри глаза
Микола Показати IP 5 Грудня 2016 15:49
На фото видно пошкоджену ПРАВУ а не ліву сторону опеля. правилами. Напевно зіл здійснював поворот ліворуч в той час коли пані на опелі здійснювала маневр обгону.
Анонім Показати IP 5 Грудня 2016 19:13
Поясніть мені тупому..... як можна здійснити зіткнення з колесом автомобіля, воно що саме по собі рухалось????? Навчіться грамотно писати статті!!!!!!!!!
Моя думка. Показати IP 5 Грудня 2016 19:56
Взагалі не розумію , чому в парку не перекриють ті дороги. В вихідний день там нормально не можна з дітьми прогулятись, бо комусь до зоокуточка пройтись сто метрів важко. Люди, якщо йдете в парк на прогулянку, то прогуляйтесь ніжками від дороги. Там недалеко. Це ж парк.а в вихідний день та частина алеї схожа на парковку.
Теж думка до Моя думка. Показати IP 6 Грудня 2016 00:48
А яке, те що ви сказали, має відношення до цієї аварії? Чи ви вважаєте що водій ЗіЛа вирішив прогулятися по парку? В іншому, проза цим випадком, абсолютно з вами згідний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus