USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Звільнений з полону шахтар «задавив» волинського комуніста в прямому ефірі

10 Травня 2014 10:54
Шахтар Олександр Гуров, якого викрали терористи та намагались зрізати з його плеча татуювання "Слава Україні! - Героям Слава!" «опустив» комуніста Адама Мартинюка у прямому ефірі програми ШустерLive.

Шахтар, назвав байками інформацію Мартинюка про те, що нібито на сході України зараз відбувається братовбивча війна за участі "Правого сектора", - повідомляє «Преса України».

"Розкажіть мені, де ви бачили в шахті Правий Сектор?", - запитав Мартинюка патріот України.

За його словами, якби його дід, який був учасником бойових дій під час ІІ Світової війни, почув би висловлювання Мартинюка, то застрелив би комуніста на місті.

Гуров також категорично відкинув можливість переговорів з терористами.

"Як ми можемо з ними домовлятися? В мене всі ребра поламані. Мені ножем намагались вирізати патріотичне татуювання. Як з ними можна домовлятись?", - обурився гірник.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
лютий Показати IP 10 Травня 2014 11:06
Мартинюка-в шахту,шахтера-в президенти!
Куркуль до лютий Показати IP 10 Травня 2014 13:05
Ти думаєш, що партійний комсомольський непотріб може щось зробити руками? Соромно, що такі особи обираються від Волині..
мирний Показати IP 10 Травня 2014 11:20
Ну на 100 або 200 шахтарів і один патріот знайдеться, але це не означає, що заради одного треба тих інших "знешкодити"! Думати треба і знаходити точки дотику, а то знайшли одного і навколо нього будуть все "розкручувати"! То поїде нехай Савік з іншими шахтарями поспілкується!!! А то головне як Мартинюка попустили, а не те що це все відбувається і влада не йде ні на які перемовини, а ось такі коники викідає: "Расходы на медицину и сельское хозяйство придется сократить ради армии - Минфин." http://korrespondent.net/business/economics/3360923-raskhody-na-medytsynu-y-selskoe-khoziaistvo-prydetsia-sokratyt-rady-armyy-mynfyn Це взагалі жах! Країну залишать хворою та ще і голодною! О то так влада і таке Майдан хотів???!!! Отямтесь покі не пізно!!!
Мирному Показати IP 10 Травня 2014 11:28
Провокатори мирними не бувають. Платними - так. Отож заткнись ****** ****** ******
свій до Мирному Показати IP 10 Травня 2014 12:21
О то своїми такими "затиками" ви і вам подібні політики і довели країну до такого, бо ніколи не вміли і не вміють слухати своїх людей Українців, а тільки знають і просувають своє "Я" або всіх через коліно! То треба потроху і сіру річовину у мізках розвивати!!!
Свої до свій Показати IP 10 Травня 2014 12:33
люди, українці, ніколи нікому рота не затикали. Ви мабуть хохлів, москальських дуполизів на увазі мали. Не хотів би я потрапити тому полішуку Мартинбку у лапи коли їхня влада була. Досить від них діди та батьки нетерпілись. Та і у нас вибір не багатий - або вони на гіляці, або ми під сідлом та у ярмі.
Дончанин до Свої Показати IP 10 Травня 2014 20:54
А чем лозунг "коммуняку на гілляку" отличается от лозунга "враг народа"? PS: Это слишком обширная тема, чтобы ее здесь описать, так как она затрагивает как экономические, так и политические аспекты. Более того, придется затрагивать темы которые просто - напросто админы забанят, и будут правы (лично у меня по поводу "банят" к ним нет претензий, так как они четко придерживаются линии, описанной даже на этой странице).
МирномуМУМУ до Мирному Показати IP 10 Травня 2014 12:26
Обгрунтуй у чому тут провокація "мирного"? Що треба діалог з людьми зі Сходу вести, чи що дії влади никчемні? Ну так це чиста правда!!!
Розкажіть мені Показати IP 10 Травня 2014 11:31
"Розкажіть мені, де ви бачили в шахті Правий Сектор?", - а именно там, видеть их и хотелось...
Анонім Показати IP 10 Травня 2014 12:35
коментар було видалено
Анонім Показати IP 10 Травня 2014 12:53
мартинюка і інших комуняк в тюрьму і бачу шуфрич там на задньому плані сидів з георгіївською стрічкою,нехай вж*пу сабі засуне і так ходить!
Анонім Показати IP 10 Травня 2014 14:01
У бійців АТО на сході України стріляють кулями, від яких не захищають їх бронежилети та каски. Про це в ефірі «Шустер live» розповів один з бійців АТО, ім’я та зображення якого було приховано, передає УНН. «Ми воюємо проти дуже «заряджених» бойовиків-професіоналів. Однак, нажаль, наше матеріально-технічне забезпечення на низькому рівні. В нас нема окулярів нічного бачення, немає тепловізорів, а в нас операції проходять вночі. Тяжко воювати і я надіюсь, що мене почують і в уряді і люди, які мають фінансові можливості, аби допомогти», – зазначив боєць повітряно-десантних військ. За його словами, в розпорядженні учасників АТО є броня і каски 4 рівня безпеки, але вони рятують лише від куль калібру 45, а стріляють по ним «7,62» від яких ці бронежилети не спасають. «Нам потрібна броня класу 5-6. Каски не стальні щоб були», – звернувся до влади боєць. Він ще раз підкреслив, що на сході проти них воюють професійні бійці, які через своє матеріально-технічне оснащення можуть іти один на 5-6 бійців АТО. Нагадаємо, як повідомляють медики, сьогодні в ході антитерористичної операції в Маріуполі семеро людей загинули, ще 39 отримали поранення і доставлені в лікувально-профілактичні установи міста.
лікар до Анонім Показати IP 10 Травня 2014 16:33
Савіка меньше дивитись треба!!!:)
Анонім Показати IP 10 Травня 2014 14:03
нехай далі наші кандидати в президенти і інші владці працюють на камеру : здають кров, бігають з іконами і обіцяють нам жити по-новому.
мім до Анонім Показати IP 10 Травня 2014 16:32
А особливо ВОНА фуфайку рве і каже що треба позбавлятись олігархату при владі, а її однопартійці-керовники призначають Тарут, Коломойських, Авакова мільйонера нікчемним міністром...:))) У дзеркало дивись коли пишиш!!!
Анонім до мім Показати IP 10 Травня 2014 17:32
ви помиляєтесь, я агітую і голосуватиму за Яроша,оскільки хочу реальних змін, а не повторення розчарування після помаранчевої революції, я хочу, щоб влада поважала свій народ, а не зомбувала його за допомогою телеканалів і сайтів, навчіться думати, а то звикли,що за вас думають інші.
Дончанин до Анонім Показати IP 10 Травня 2014 20:36
коментар було видалено
Жах Показати IP 10 Травня 2014 15:29
Як ви далі будете жити в одній країні, коли повбивали тисячі українців з обох боків. Я від сорому, що живу в такій країні спати не можу. Скільки вам ще потрібно живцем спалити, розстріляти, в землю закопати, щоб схаменутися. Невже не навчилися на помилках Януковича, тепер інші не хочуть чути другу частину України, давлять свій народ танками, розстрілюють мирних людей з бетеерів. А наші сусідоньки тільки дивляться зі сторони та сміються з дурнів.
Я Показати IP 10 Травня 2014 17:18
Щось цей шахтар ледь стримується, щоб по фені не ботать.
Анонім Показати IP 10 Травня 2014 18:05
канешно не хочеться вас коментувати ,але добре наприклад до я,як що він і хоче і може сказати щось по фені то і що ти подивись які уб**дки і явні зеки скачуть по сходу україни які неадекваьні люди підтримують расею і путіна це просто ШОК ,яка влада керувала нами останні 4 роки,І взагалі зцим упирьом комунякую що б говорити теба використовувати тільки лайку тому що це мразь остання!
Дончанин до Анонім Показати IP 10 Травня 2014 18:55
Ваши адеквати палили на майдане живых людей, а сейчас у нас стреляют женщин и детей. Простейший пример, вчера в Славянске двумя выстрелами ранили мальчишку 12 лет, сидящего в кафе.
До дончанина Показати IP 10 Травня 2014 18:57
Бог все бачить, я думаю все це скоро вернеться до цих вбивць сторицею.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus