USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Покарали винних за стан доріг у Ковелі аж двома адмінпротоколами

27 Жовтня 2013 10:32
З метою визначення стану експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування, вулиць населених пунктів і залізничних переїздів після закінчення літнього періоду у період із 1 по 20 жовтня Державтоінспекція Ковеля здійснила комісійний огляд автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів, - інформують у прес-службі волинських правоохоронців. Інспектували дороги державного і територіального значення: М–19 Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече; Т–0311 Седлище – Камінь – Каширський – Ковель – до а/д М–19 – Колодяжне – Локачі – Горохів до а/д Н – 17 та дороги районного значення.

Насамперед фіксували недоліки в утриманні вулично-дорожньої мережі, а також звертали увагу на стан покриття проїзної частини (наявність деформацій у вигляді ямковості, осідань, колійності тощо), узбіч, смуги відведення, придорожніх територій, тротуарів, технічних засобів організації дорожнього руху, зовнішнього освітлення абощо. Особливу увагу приділяли облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП, відповідності встановлених знаків маршрутного орієнтування схемам організації дорожнього руху.
«За неналежне утримання вулично-шляхової мережі на відповідальних осіб склали 2 адмінпротоколи, видали 2 приписи та 9 вимог щодо усунення виявлених недоліків», – розповів начальник відділу ДАІ Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Сергій Долінко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus