USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поляків, які біжать на Майдан, зустрінуть у Ковелі

19 Листопада 2014 09:50
Через Ковель проляже маршрут пробігу з Польщі, який вчора стартував у Варшаві. Про це інформує Про Ковель.

Нагадаємо, вчора, 18 листопада, поляки почали пробіг "Бігом на Майдан" з Варшави до Києва на честь річниці Євромайдану. Пробіг фінішуватиме в Києві 21 листопада. Тоді Україна зустрічатиме першу річницю Євромайдану та десяту - Помаранчевої революції, вшановуватиме пам’ять своїх загиблих Героїв, які власною кров’ю вибороли нам другий шанс стати дійсно незалежною європейською державою.

Біговий марафон проляже й вулицями Ковеля. Відомі громадські діячі Польщі, спортсмени, представники провідних засобів масової інформації, які встали в одну колону і рушили до Києва, цим своїм вчинком прагнуть привернути увагу європейської спільноти до подій в Україні, продемонструвати свою солідарність з українським народом щодо боротьби останніх за цілісність та суверенність держави і, зрештою, у День першої річниці Революції Гідності підтримати на Майдані український люд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 19 Листопада 2014 10:51
Шкода що через луцьк не пролягає маршрут пробігу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus