USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Поляки найчастіше купують в Україні алкоголь і солодощі

4 Жовтня 2017 07:00
Поляки охоче купують українську продукцію, адже вона дешевша та має винятковий смак. Багато продуктів у Польщі недоступні, тому доводиться їхати за ними за кордон, інформує Monitor Wolуnski.

Алкоголь, цигарки, бензин, солодощі та інше. Багато поляків перетинають східний кордон тільки для того, щоб купити українські продукти. Вони не тільки дешеві, але і смачні, натуральні та корисні. Викликають також сентименти. Деякі види продукції (наприклад, м’ясні вироби та солодощі) нагадують полякам часи Польської Народної Республіки. Раніше в польських магазинах ви могли легко купити вагове печиво, хлібний квас чи сало. Сьогодні на ці продукти рідко де в Польщі натрапиш.

Найчастіше поляки витрачають гривні на:

1. Алкоголь – горілка, настоянки, коньяки, пиво і вина завжди знаходяться в їхніх кошиках для покупок. Ці продукти дешеві та смачні. В Україні є також великий вибір алкогольних напоїв, які не є популярними в Польщі (наприклад, коньяки).

2. Цигарки – на їх покупку впливає, переважно, низька ціна.

3. Бензин – іноді це подорож до найближчої української заправки та назад. Майже вдвічі нижча ціна на паливо стимулює закуповувати сировину.

4. Солодощі – вони надзвичайно смачні. Поляки люблять українські цукерки, цукерки з начинкою праліне, цукерки в коробках, торти та печиво. Великий плюс – широкий вибір продуктів і можливість придбати їх на вагу.

5. Солоні закуски – в основному поляки купують приправлені сухарики, яких немає в Польщі. Це відмінна альтернатива чіпсам, крекерам або соломці.

6. Кава та чай – чорний листовий чай з України смакує краще, ніж польський. Великою популярністю відзначається також кава зі Львова.

7. Соняшникова продукція дуже популярна в Україні, але мало відома в Польщі. Найчастіше поляки купують смачну халву, козинаки та смажені зерна.

8. Хлібні вироби – Україна славиться смачним пшеничним і житнім хлібом. Поляки охоче його купують, щоб пригадати собі давні смаки.

9. Серед соусів найпопулярнішими є кетчуп, гірчиця, майонез і хрін.

10. Хлібний квас в Україні дешевий і дуже доступний. Поляки купують його літрами, тому що він чудово замінює інші газовані напої.

11. Риба та морепродукти – ікра, сушена риба та кальмари не відзначаються популярністю в Польщі. Тож кожен поціновувач морепродуктів закуповує в Україні добру порцію цих делікатесів.

12. Косметика – багато української продукції, на відміну від західної, базується на травах і натуральних інгредієнтах. Поляки охоче купують шампуні, мило, солі для ванн, лосьйони та гелі для душу.

13. Ліки – деякі медикаменти значно дешевші, ніж у Польщі. Це стосується, здебільшого, знеболювальних засобів, перев’язувальних матеріалів чи дієтичних добавок. Окрім того, в українських аптеках можна купити бальзами та настойки, яких не виробляють у Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ганьбослав Гiднозра Показати IP 4 Жовтня 2017 07:44
Поляки найчастіше купують в Україні алкоголь і солодощі та дiвок.
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2017 10:55
БРЕХНЯ....Я купую ліки у Польщі, бо вони у 3 рази дешевші... і продукти теж..
Човник Показати IP 4 Жовтня 2017 19:23
крім того купуючи ліки в польських аптеках ти впевнений, що купуєш дійсно ЯКІСНІ ліки, а не крейду в таблетках як це часто буває в аптеках українських. І ліки там дійсно на порядок дешевші, ніж в нас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus