USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Потрібна допомога маленькому Вадиму з Луцька

15 Січня 2015 07:00
На лікування маленького Вадима з Луцька потрібно 170 тисяч доларів США.

Віднедавна у Луцьку до щоденних процедур онкохворих дітей входить мульттерапія. Медики кажуть, що в процесі роботи у дітей зникає тривога і агресія. Малюки з пластиліну ліплять казкових героїв, щоб згодом зробити їх персонажами власних мультиків. Однак, хоча пластилін – добрі ліки для душі, та, щоб видужати, дітям потрібні реальні кошти. Зокрема, сім‘ї Солодухіних, щоб вилікувати їхнього дворічного сина, потрібно зібрати 170 тисяч доларів США.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу ZIK.

Маленький Вадим Солодухін за процесом створення анімації наразі лише спостерігає. Хлопчикові усього два роки, з них останні чотири місяці дитина бачить світ тільки з вікна лікарняної палати. Страшна хвороба навіть змусила його заново вчитися ходити.

"Це дуже рідкісна і важка форма мієлобласкітної лейкемії. Дитині необхідна операція з трансплантації кісткового мозку. Ми провели обстеження родичів на сумісність і можливість стати донорами, але ніхто з батьків, братиків та сестричок не підійшов", – розповідає дитячий онколог Наталія Кеда.

Тож трансплантувати кістковий мозок хлопчику потрібно від неродинного донора. Допомогти зголосились білоруські медики, адже в Україні таких операцій не проводять. Однак коштуватиме лікування 170 тисяч доларів США. Для сім’ї, яка вже продала все господарство, щоб врятувати найменшого сина, така сума непідйомна.

"Ми вже пройшли четвертий курс підтримуючої хіміотерапії, зараз він у ремісії. Тож якнайшвидше потрібно зробити пересадку кісткового мозку. Надіємося на добрих людей і на те, що з Божою допомогою дитина житиме", – сподівається мама хворого хлопчика Ольга Солодухіна.

Переказати кошти на лікування хлопчика можна на рахунок Приват Банку:

5168757288195144

МФО 305299

ЄДРПОУ 14360570


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus