USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Правоохоронці працюють на «двійку», - лучани. ОПИТУВАННЯ

11 Лютого 2014 13:30
Як оцінюють мешканці міста роботу правоохоронних органів, кореспонденти Інформаційного агентства Волинські Новини запитали у пересічних лучан.

Практично в один голос респонденти стверджують, що не довіряють міліції, бо «вони охороняють не свій народ, а правлячу верхівку».

Щоправда, дехто з опитаних відзначає, що правоохоронці всього лише виконують накази, як їх і зобов’язує присяга.

Крім того, лучани зауважують, що частину силових структур варто взагалі розформувати.

Нагадаємо, під час останнього народного віча у Луцьку відбувся конфлікт з працівниками ДАІ, які переписали номерні знаки автомобілів, учасників автомайдану. Наступного дня стало відомо, що проти луцьких автомайданівців відкрили кримінальну справу.

До слова, сьогодні святкує День народження начальник УМВС України в області Олесандр Терещук.

Тож чи довіряють лучани правоохоронцям?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Олег Показати IP 11 Лютого 2014 14:08
Міліції необхідні кардинальні реформи. І це не означає підвищення зарплат. Необхідно підняти рівень моральності міліції. Це повинен бути правоохоронний, а не каральний орган.
вважаю Показати IP 11 Лютого 2014 14:21
що всіх мусорів треба розігнати,а декого навіть і посадити
Олег Ю. Показати IP 11 Лютого 2014 14:28
став усіх до стінки, стріляй кожного третього-не помилишся...
не байдужа Показати IP 11 Лютого 2014 14:45
В аморальности милиции, как в прочем и работников других структур виновны сами люди, потому что если бы не бежали давать взятки когда кто то из родственников, попадает в сизо. Если бы штрафы за нарушение правил дорожнего движения платилися, а не вкладивались в карман гаишнику. Не било бы о чем сейчас говорить. Сами виноваты,!!!!!!!!!!
небайдужий Показати IP 11 Лютого 2014 14:54
Пам'ятаймо вислів класика, що жити в суспільстві і бути вільним від нього неможливо. Сьогоднішня міліція - плоть від плоті нашого суспільства, його дзеркальне відображення, Допоки суспільсво буде хворим на такі недуги, як аморальність, агресія, бездуховність, до тих пір і в міліції будуть присутні негативні моменти, Де ж ми візьмемо зразково еталонних служителів порядку, з Ізраїлю, Північної Кореї чи може з Марса ?
Пенсіонер Показати IP 11 Лютого 2014 21:16
Це реальна оцінка роботи правоохоронців, а не їхні брехливі хвалебні оди. І сьогодні в цілодобовому режимі, замість того щоб охороняти громадський порядок на вулицях міста, шість працівників міліції охороняють прокуратуру області. Допрацювалися до ручки ,ганьба таким бездарним генералам і їх підлеглим.
думка Показати IP 12 Лютого 2014 18:07
Міліція повинна бути силовим органом, основне завдання якого - попереджати і розкривати карні злочини, забезпечувати громадський порядок. Фраза Юри Луценка "Міліція з народом" - повна дурня. Міліцію повинні поважати, а різна наволоч - боятися.
лучанин Показати IP 12 Лютого 2014 20:14
Міліціонери давали присячгу на вірність народу України, а не виконувати накази будь кого. А така міліція як тепер це вірні служаки бандитської влади, хоча й самим не солодко живеться. Ще в радянські часи в армію і міліцію йшли хто не міг учитися або не хотів робити. Ні що не змінилося крім армії, така яка є це не армія!!!!! А сама структура це страшна , жорстока система вибивання доказів, когось посадити треба. Я б бажав їм колись опинитися в такому становищі коли з них будуть вибивати признання того, що вони не робили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus