USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Прокуратура вимагає ув'язнити військових 51 бригади

7 Серпня 2014 09:22
У Запоріжжі військові прокурори наполягають на ув’язненні бійців 51-ї бригади, йдеться в сюжеті ТСН.

Два тижні тому сорок воїнів здалися в полон терористів. Їх спочатку вивезли до Росії, згодом депортували в Україну. Всі бійці наполягають, така поведінка була єдиним шансом врятуватися від нищівної обстрілу з «Градів».

Напередодні Жовтневий суд Запоріжжя випустив усіх бійців під особисті зобов'язання, але слідчі прокуратури, які звинувачують військових у дезертирстві, наполягають: чекати рішення суду бійці повинні в СІЗО і вже подали апеляцію. В четвер її почнуть розглядати.


Нагадаємо, 42 військовослужбовці 51 окремої механізованої бригади перетнули кордон з Росією. Офіцер 51 бригади заявив, що це не дезертирство, і на бік ворога ніхто не переходив.

Окрім того, один із артилеристів розповів, яким чином відбулося "дезертирство".

До слова, охрестивши бійців 51-ої механізованої бригади зрадниками, військове керівництво української армії надало чудовий інформаційний привід кремлівським пропагандистам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
sms Показати IP 7 Серпня 2014 09:37
а представникам прокуратури на передову слабо?
Юрій до sms Показати IP 7 Серпня 2014 16:45
Хто бачив хоч одного цивільного чи військвого прокурора, суддю в зоні АТО ???? Для В. прокуратури - клоуни їдьте туди - після цього будете приймати рішення (якщо залишитесь живими) тупі олені !!!
Горловка Показати IP 7 Серпня 2014 09:52
Украинская армия для объединения Украины разбила горловский роддом и морг. В сети выложено видео. Этой Украине слава? Слава тем "героям", которые это сделали? Этим вы объединяете Украину? Это ваши сыновья, мужья и братья творят на Донбассе беспредел. Вы -фашисты. Никогда мы не будем братьями - ни по Родине, ни по матери!
Анонім до Горловка Показати IP 7 Серпня 2014 11:25
Ах ти непотріб кацапська- це наші солдати вас бють.Та кому ви там потрібні, дійсно,хай би вас ці терористи всіх повбивали, а то наші діти гинуть за кацапів. Та йдіть в Гондурас до кацапів,чого ви там сидите.Вам Україна не потрібні,чого ти там досі сидиш,ану гайда в рассею там тебе ждуть с обьятиями.Ви там,що всі зомбовані, чи всі наркомани і алкаші,що не можете розрізнити наших солдатів від чеченців , кацапів,цих кон*ених смертників.Та їм глибоко видно наплювати на весь світ-це головорізи,матір свою вбють не зупиняться.
Ваня до Горловка Показати IP 7 Серпня 2014 11:27
Ти нелюдское содание, скажи, пожалуйста, кто вам братья?
Дончанин до Ваня Показати IP 7 Серпня 2014 11:31
коментар було видалено
Анонім до Дончанин Показати IP 7 Серпня 2014 11:53
Бешена собака -это ты, а не мы украинцы.Вас ненавидит весь мир.Нас примит в любой стране, а тебе никото не примет кроме расеи.Вали туда с наше землы урод и не воняй здесь,будешь валятся,кае эти чеченцы валяются и никто даже не похоронит.И ты не видишь,сколько их, а говоришь что это наши солдаты стреляють по вас
Оля до Горловка Показати IP 7 Серпня 2014 11:56
Тамбовский волк вам брат
Юрій до Горловка Показати IP 7 Серпня 2014 16:49
Москалю ! Вали до підорасії ! Раз розбили значить потрібно було ! Збирай лахмітки поки до тебе не добрались !
Катерина Показати IP 7 Серпня 2014 09:56
Власть рассчитывала, что они сдохнут, а они выжили. Теперь их будут судить. А пузатый генералитет и вся власть будет как всегда в тройном шоколаде. Когда те, кого призывают воевать, прозреют и поймут , что они воюют не за Украину, а за этих пузатых зажравшихся генералов и олигархов, которые все еще не могут поделить Украину
Анонім до Катерина Показати IP 7 Серпня 2014 11:12
Правильно Катерина. Судити цього командира і цих непотрібних тупих генералів. Всіх прокурорів і їх синочків на передову в Луганськ. Якщо вони якщо не закриються справи на цих діток-героїв їх люди зітруть в порохце буде народний суд.Вони вже бачили народний гнів.А суд цих хабарниквів і бандитів для нас простого люду вартий нулю.Це не суддя-це бандити
сірий вовк Показати IP 7 Серпня 2014 10:45
прокурора - в бій в чисте поле, гів....ка.
Анонім Показати IP 7 Серпня 2014 11:33
А чого "народний" президент мовчить? Чи ті солдати тоді герої коли мертві? Відішліть туда синочка Порошенка, на слідуючий же день буде мир на Сході!!!!!!!!!!!!!!!
До горловки Показати IP 7 Серпня 2014 11:47
Вы же живете на территории Украины, и тут же ее ненавидите, ненавидите українську мову, ее культуру, ее народ. И вы хотите чтобы, мы были вам братьями? Ваше место по ту сторону границы. Украинцы действительно воюют за свободу, за Украину. А за теми кто ее предал,еще придут. Слава Украине!
Баба Палажка до До горловки Показати IP 7 Серпня 2014 15:08
А чого ж ви не схотіли бути "по ту сторону"? Чи вам своєї землі мало? Навіщо вам Донбас? Чомусь Донбас не прийшов до вас і не зруйнував вашу Галичину. Галичина весь час хотіла відокремитися. А зараз передумала. Що сталося? Донеччина - це депресивний край, дотаційний. Там влітку пекло, а взимку холодно. Там шахти нерентабельні. Що ви так за нього б'єтесь, що вам анітрохи не жаль навіть своїх братів і синів? Там що - Полуботок залишив свої скарби?
Василь Показати IP 7 Серпня 2014 12:17
Коли вже буде люстрація продажних прокурорів..................?
Лікар-універсал до Василь Показати IP 7 Серпня 2014 15:10
Кастрація. Але ніколи не буде ні того, ні іншого
ольга до прокуратури Показати IP 7 Серпня 2014 12:29
Сволочі ви,а не люди !Підіть самі і візьміть туди своїх синів на Схід. Заїками станете через годину,судити таких як ви треба. Ганьба вам пузаті людожери.
1112 Показати IP 7 Серпня 2014 12:30
воно ще говорить що "нікогда ми не будєм братьямі". та на кой хєр мені здався такий брат-дебіл, який з рашинськими заробітчанами прийшов на мою українську землю і вбиває людей, які ні в чому не винні, руйнує інфраструктуру під оплески московської канарії. сукі ви продажні, а не "братья". на вас кров україни. звиздуй отсюдаво, поки ворони не закаркали над твоїм ...
Юрій до 1112 Показати IP 7 Серпня 2014 16:53
Підтримую на 100% "1112" !!!!! Слава Україні !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus