USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

ПРОТЕСТ: Люди бояться, що Ковель зроблять столицею сміття.ВІДЕО

27 Липня 2013 15:25
Ковельські протестувальтники називають запропоновану ізраїльською фірмою «Arrow ecology» технологію переробки сміття експериментальною та небезпечною для здоров'я ковельчан. Дії міської влади — непублічними. А саму перспективу будівництва в Ковелі такого сміттєпереробного заводу — спробою перетворити місто на «столицю сміття з усієї Волині», - інформує «Телевізійний центр Ковель».

Натомість міський голова Олег Кіндер стверджує: пропозиція від інвестиційної компанії «Марконі» навпаки дозволить місту вирішити проблему утилізації відходів та вивозу сміття. До того ж, підприємство поповнюватиме міський бюджет та створить для ковельчан 40 робочих місць.
«За час проведення пікету громадські активісти зібрали понад 300-ста підписів на підтримку такої резолюції. Для пошуку компромісного рішення, в пленарному засіданні оголосили перерву. Після перемовин депутати пристали на пропозицію Олега Кіндера створити робочу групу з вивчення резолюції громадських зборів з пропорційним представництвом у ній депутатів та громадських активістів.

Нагадаємо, інвестиційна фірма «Марконі» запропонувала делегації з фахівців та представників громадськості відвідати Ізраїль
та ознайомитись із запропонованою «Arrow ecology» технологією переробки сміття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
kovel.tv Показати IP 27 Липня 2013 18:12
Будь ласка, ставте коректні гіперпосилання на першоджерело - http://www.kovel.tv/bezpeka/smittjepererobnyj-zavod-u-koveli-za-i-proty.html
Рома Показати IP 28 Липня 2013 00:14
Дивний у нас народ. Невже всім по барабану на екологію? Що поганого у тому, що сміття будуть переробляти, як це роблять у цілому світі, а не тупо складати на полігоні? Але ж завжди знайдеться якийсь Сергій Кошарук, який захоче нахаляву пропіаритися, ще й лохторат підтягне на "акцію".
Точно до Рома Показати IP 28 Липня 2013 14:00
Дик, це ж Сергій Лошарук - саме прізвище за себе говорить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus