USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Пункти «швидкої» допомоги оновлять до кінця року

24 Квітня 2013 17:28
Єдину медичну систему екстреної допомоги в міністерстві охорони здоров’я планують отримати до кінця року. Для цього планують закупити півтори тисячі автомобілів швидкої допомоги, розробити програму маршрутизації дзвінка «103» та обладнати диспетчерські пункти екстреної допомоги.

Такі завдання визначив пріоритетними заступник міністра охорони здоров’я України Олександр Качур 24 квітня у Луцьку.

За словами Качура, до кінця року Україна отримає єдину медичну систему екстреної допомоги.

«Ми всі реалісти і розуміємо, що це складно, але цей проект вже реалізовується по всій Україні і ми мусимо цей проект доробити до кінця року, бо потім на це не буде часу», - наголосив посадовець.

Він розповів, що за останні два роки придбали близько 250 нових автомобілів, а планують придбати ще півтори тисячі, що дуже покращить ситуацію з службою екстреної медичної допомоги, адже востаннє карети швидкої допомоги закуповували у 1996 році.

Качур розповів, що нині розробляють програму для маршрутизації дзвінка «103» та підбирають обладнання для диспетчерських пунктів екстреної допомоги.
До слова, з 1 жовтня працівникам екстреної медичної допомоги збільшать заробітну плату. Відповідний законопроект прийняв та погодив Кабінет міністрів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus