USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Реакція супермаркету «Наш Край» на ревізію

25 Квітня 2014 14:23
Необ’єктивною та сумнівною назвали акцію-«ревізію» луцьких супермаркетів представники Нашого Краю у Луцьку. Нагадаємо, юні активісти організували рейд магазинами міста для того, щоб впевнитись, що продавці не переклеюють російські штрих-коди на українські. Під «удар» втрапили заклади: Наш Край, Просто маркет та Там-Там.

Лист-коментар від Нашого Краю публікуємо без змін:

«24 квітня в окремих місцевих інтернет-виданнях з’явилася інформація про проведення громадськими активістами ревізії на наявність російських товарів на полицях торгових закладів Луцька. Розпочалась акція з супермаркету «Наш Край», що на проспекті Соборності. Варто зазначити, що адміністрація не чинила жодної протидії під час проведення заходу, фото та відео зйомок всередині закладу. Проте виникає питання, якщо це загальноміська «ревізія» на торгових полицях Луцька, то чому в поле зору потрапили лише два заклади? Відтак, оцінка проведення такого заходу досить сумнівна та абсолютно необ’єктивна.

Мережа супермаркетів «Наш Край» однією з перших загалом в Україні, а саме, коли лише почали оголошувати бойкот російським товарам, оприлюднила інформацію про обмеження їх продажу «оскільки не має наміру підтримувати фінансування російської армії, яка є агресором і окупантом на території України». Про це йшлося в заяві Генерального директора мережі супермаркетів «Наш край» Ірини Берлач, розміщеної на офіційному сайті мережі та оприлюдненої в національних інтернет-виданнях. Натомість з присутніх в регіоні мереж офіційно заявили про це лише одиниці.

Що ж до присутності російських товарів на полицях «Наших Країв», то з метою задоволення потреб наших покупців зараз в асортименті мережі лише 1-2% найбільш популярних серед українських споживачів товарів російських виробників.

Деякі присутні російські товари мають тривалий термін придатності і на сьогодні це залишки попередніх закупівель. Загалом, на сьогодні з асортименту виведено понад 1000 найменувань товарів, допродується ще 500.
Нам прикро, що в гонитві за сенсацією окремі структури не гребують «чорним піаром», надаючи неповну та не об’єктивну інформаційну картину, що піддає сумніву професійний підхід до поставленого завдання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Anonymous Показати IP 25 Квітня 2014 15:47
"наш край" самый боягузный и д***вый магазин так ка в нём нет НИКОГДА ничего того что есть во всех других ! Я вообще не воспринимаю этот супермаркет как супермаркет, это совковый магазин та в сельском магазине выбор и то больше чем в "Нашем крае" . Это моё мнение что я думаю о этом магазине
Анонім Показати IP 25 Квітня 2014 19:58
Малий вибір товару,тому що не платять постачальникам. Нашкрай вже давно банкрут.
gostya Показати IP 28 Квітня 2014 09:46
Що за "брєд" ??? На Соборності,11 і вибір нормальний, і випічка класна і мясо свіже завжди є. Ще плюс взагалі не попадається прострочка, маю на увазі молокопродукти. А в тамтамі і сільпо стало дорого, хіба тільки йти по акційні пропозиції.
ррррр до gostya Показати IP 3 Квітня 2016 19:16
Вирішив купити сир.В заводській упаковці сир по боках був сильно запліснявілий,узяв іншу пачку-теж саме.Спочатку подумав що так має бути,але третя і послідуючі пачки були нормальні.Термін придатності не закінчився.Начебто винен виробник,але чому запсіснявілі упаковки були перші в ряду?Та тому що його наперед поклали працівники супермаркету,щоб швидше продати.Так що будьте уважні при покупці.
Marinka Показати IP 28 Жовтня 2015 16:29
Кожен магазин залежить від директора. Взагалом Наш Край гарні магазини. І совком там взагалі не пахне.!!!
Олена Показати IP 26 Лютого 2017 23:29
Окрім просрочених товарів і бруду Наш Край це лідер на Волині по низькопробробному персоналу.Такого не зустріти в жодному супермаркеті.Касири швиряють продукти наче гній,обслуговують недбало і часто обраховують.Охоронці кидаються у сварку, мало не бійку до покупців,роблять спробу виховувати(це ті що щойно злізли з дерева і навчились тримати зубну щітки в руках)Ну невже керівництво не може взяти на роботу чемних пристойних працівників без замашок бидла.
Ілона Показати IP 2 Березня 2017 20:13
А,дійсно,є на Шевченко,у Наш Край,такий охоронець при*урок,що намагається виховувати покупців ,буцімто у середній школі.А саме тупезне,хамидло,силюче.Ми ходимо,над ним приколотись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus