USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ремонт дороги в дощ у Нововолинську. Відео

30 Червня 2017 20:29
У Нововолинську навіть дощ не став на заваді ремонту доріг. 30-го червня, у той час коли Нововолинськ залило рясним дощем, працівники дорожніх служб вирішили розпочати ремонт однієї з доріг, повідомляє БУГ.

Відео виклав у мережі депутат Нововолинської міської ради Василь Гура. Таку картину можна було побачити 30-го червня біля ринку, на вулиці Сковороди.



Гройсман сказав, що за таке буде садити. Можна і йому це відео скинути?”, – із сарказмом каже депутат міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Патріот Показати IP 30 Червня 2017 22:00
Дощ капає а люди працюють.Їм дощ не перешкода!Оце так в нас люди працьовиті!
Волинянин Показати IP 30 Червня 2017 22:05
Їм сказали покласти асфальт-от вони і кладуть.А дощ це дрібниця.Головне щоб асфальт був покладений.Навіть сам майстер сказав що це нормально класти асфальт коли капає дощ.Для нього це в порядку речей.Видно це вже не перший раз кладе в таку погоду.
Петро Показати IP 30 Червня 2017 23:36
"Гройсман сказав, що за таке буде садити. Можна і йому це відео скинути?”, – із сарказмом каже депутат міськради." - Так точно, вінницькій вундеркінд поруч з собою "посудить", у всій Україні підбирає саме таких фахівців, для прем'єра з вісьмикласною освітою такі "профффесора" і потрібні. Не може бути підлеглий розумним за "кєруватніка країни", він вже всім показав "ЯК КЄРУВАТИ КРАЇНОЮ"!
Гость Показати IP 1 Липня 2017 00:43
Вони завжди в дощ кладуть!!! Нема нормального мера

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus