USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ремонт спортмайданчиків та нова спецтехніка – зміни до бюджету Луцька

28 Березня 2018 11:38
У бюджеті Луцька пропонують передбачити 300 тисяч гривень на капремонт дитячих майданчиків, також із міської казни передбачають кошти на виготовлення документів для ремонту музичної школи №1 імені Фридерика Шопена і ДНЗ №13.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Начальник департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова інформувала, що озвучені зміни мають намір затвердити під час бюджетного перерозподілу.

«Ми пропонуємо такі зміни: 300 тисяч гривень виділити на капремонт спортивних майданчиків, 37 тисяч на макети писанок, на проектно-кошторисну документацію для капремонту даху ДНЗ №13 і музичної школи №1, 150 тисяч гривень на закупівлю солерозкидача на «Луцькспецкомунтранс», - інформувала Лілія Єлова.

Член комісії Сергій Була уточнив, що солерозкидач вдасться закупити завдяки економії під час тендерних закупівлях спецтранспорту для КП «Луцькспецкомунтранс».

Вніс пропозицію і член комісії Євгеній Ткачук.

«Зараз у місті відбувається кронування дерев, тому треба додатково виділити кошти у сумі 20 тисяч гривень на паливо-мастильні матеріали та ремонт бензопил», - озвучив депутат.

Присутні підтримали ініціативи одностайно й рекомендують під час пленарного засідання внести відповідні бюджетні зміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus