USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

РФ перефарбовує важку техніку під українську

4 Листопада 2014 11:25
РФ стягнула до кордону 6 "Іскандерів" та усіляко посилює військову присутність на Донбасі. Більше того, військова техніка, що прибуває з Росії, перефарбовується під військову техніку Збройних сил України. Про це інформує УНІАН.

Як повідомив у Facebook координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, в район Алчевськ – Стаханов – Первомайськ продовжують перекидатися сили і засоби російсько-терористичних військ. Відзначено прибуття з Росії бронетехніки для «механізованої бригади «Привид» (командир – Мозговий»). Через Краснодон прибуває стволова артилерія.

У смузі Єнакієве - Макіївка продовжують розгортання підрозділу російських ППО. Зафіксовано прибуття в район Шахтарська комплексів С-300. Водночас, роботу РЛС даних комплексів не зафіксовано.

У Макіївці озброєння і військова техніка, що прибуває з Росії, перефарбовується під військову техніку Збройних сил України – в зелений матовий колір, з нанесенням двох паралельних білих смуг. Номери техніки зафарбовуються.

У район Тельманового і Новоазовська продовжується перекидання бронетехніки з півночі Донецької області. Перекидання здійснюється невеликими групами з дотриманням правил маскування. Також зафіксовано прибуття з території Росії оптико-електронних комплексів розвідки і засобів повітряної розвідки для артилерійської групи, що підтримує БТГ противника у напрямку Куликове - Павлополь.

Зі слів Тимчука, в прикордонних районах, напроти північних районів Луганської області, особовий склад прикордонних військ ФСБ РФ переведено у підвищений стан бойової готовності, варіант несення служби – посилений. У прикордонній смузі напроти Донецької області зафіксовано прибуття підрозділу (6 пускових установок) оперативно-тактичних ракетних комплексів «Іскандер».

Нагадаємо, сьогодні зазначалось, що російські військові знищили базу бойовиків у Горлівці після відставки бойовика Ігоря Безлера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
бандера Показати IP 4 Листопада 2014 12:04
коментар було видалено
віктор Показати IP 4 Листопада 2014 13:26
боже. забери путіна від людей
Патін Показати IP 4 Листопада 2014 16:31
а мої с**аколизи банять коменти патріотів. Путін капут! Слава Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus