USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Рішення виконкому щодо знесення торгової точки у Луцьку планують скасувати

23 Січня 2018 15:53
Депутати міської ради планують скасувати рішення виконавчого комітету щодо знесення пересувної тимчасової споруди на території автостанції №1, оскільки власниця торгової точки укладала договір оренди з автостанцією, а рішення виконавчого комітету – це фактично втручання в господарську діяльність.

Про це йшлося 23 січня під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Як пояснив депутат Олександр Козлюк, від фізичної особи-підприємця на адресу секретаря міської ради надійшло звернення щодо демонтажу пересувної тимчасової споруди на вулиці Конякіна, 39 (автостанція №1.)

Зі слів Олександра Козлюка, раніше виконавчим комітетом було проголосоване рішення щодо демонтажу тимчасових споруд на території автостанції №1, але це питання було не зовсім вивчене, оскільки на сьогоднішній день деякі споруди не можна називати тимчасовими, адже вони є постійними торговими точками у приміщенні автостанції, про що свідчать відповідні документи. Депутат пояснив, що пересувні споруди знаходилися під накриттям, яке, відповідно до документів, є складовою частиною приміщення автостанції, тож їх не можна демонтовувати, оскільки підприємець укладав договір оренди з автостанцією.

«Рішення про демонтаж – це фактично втручання виконкому в господарську діяльність, тому я підготував проект рішення про скасування рішення виконавчого комітету щодо знесення споруд», - зазначив Олександр Козлюк.

Відтак, комісія підтримала скасування рішення виконавчого комітету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Шпекулянт Показати IP 23 Січня 2018 16:34
А кіко то коштує ?
132 до Шпекулянт Показати IP 23 Січня 2018 21:00
приходь, коханий, домовимось...
юзік Показати IP 23 Січня 2018 17:06
два кілограми баксів
Пузатий дядько до юзік Показати IP 23 Січня 2018 17:37
На Привозі казали 2 тони баксів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus