USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Різдвяні богослужіння на Волині покажуть по телевізору

5 Січня 2012 12:25
Волинські телеканали у прямому ефірі транслюватимуть Різдвяні богослужіння у храмах.

Про це повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ.

Як показує досвід попередніх трансляцій богослужінь, ефіри з храмів у дні великих релігійних свят викликають неабиякий інтерес у глядачів.

Цього року Різдвяне богослужіння архієрейським чином волиняни зможуть побачити декілька разів: у різний час та з різних храмів.

Телеканал «Нова Волинь» Волинської державної телекомпанії вестиме прямий показ Різдвяної всенічної з Свято-Покровського кафедрального храму Луцька. Трансляція богослужіння розпочнеться 6 січня о 18.00. Повтор показу відбудеться в день свята, 7 січня, о 14.00.
Друга пряма трансляція архієрейського богослужіння буде здійснена телеканалом «Аверс» з храму Всіх святих Землі Волинської в день Різдва Христового, 7 січня і розпочнеться о 09.30. Повтор показу богослужіння відбудеться 9 січня о 08.30.
Впровадження практики показу святкових богослужінь з храмів насамперед важливо для тих, хто бажає бути присутнім під час події, але за певних обставин не має такої можливості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідьо, не плутати з дідо Показати IP 5 Січня 2012 13:50
Телеканал «Нова Волинь» Волинської державної телерадіокомпанії вестиме прямий ефір і зі Свято-Троїцького собору, але вже 7 січня о 10.00 і в повторі цього ж дня о 18 годині. Ефіри з храмів у дні великих релігійних свят направду викликають неабиякий інтерес у глядачів, за винятком хіба що "дідо", який і на дух не переносить те Волинське телебачення. Всім краянам гарного Різдва Христового! Навіть "дідо", чи то пак "діду".
цікаво Показати IP 5 Січня 2012 14:03
а хто такий "дідо"? це не той, що на волинському телебаченні працював? ну так вам і треба, виплекали на свою голову... ха-ха-ха.
Изя Шнеерзон Показати IP 5 Січня 2012 19:30
А, что на Волыни всего два телеканала? А куда делись остальные?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus