USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Росія розмістила в Нагірному Карабаху «Гради», – ЗМІ

16 Листопада 2020 23:43
Росія розмістила реактивні системи залпового вогню «Град» на території Нагірного Карабаху, яку вона контролює відповідно до мирних домовленостей, укладених 9 листопада.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Міністерство оборони РФ заявило про розміщення семи тимчасових спостережних постів у Лачинському коридорі, який сполучає Вірменію з Нагірним Карабахом.

Репортери Reuters стверджують, що особисто бачили в Лачинському коридорі дві системи залпового вогню «Град». Військовослужбовці підтвердили журналістам, що вони прибули з Росії.

В одного з «Градів» був російський військовий номерний знак з регіональним кодом 94, що вказувало на його належність до Закавказького військового округу. Як зазначається, другий «Град» без номерного знака супроводжувала військова вантажівка КамАЗ з російськими номерами того самого військового округу.

Журналісти Reuters також помітили в цьому районі російський танк.

9 листопада прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив про підписання спільної з президентами РФ і Азербайджану заяви про припинення бойових дій у Нагірному Карабаху

Згідно із заявою, Азербайджанська Республіка і Республіка Вірменія зупиняються на зайнятих ними позиція, уздовж коридору, що з’єднує Нагірний Карабах з Вірменією, розгортається миротворчий контингент.

Президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що в Карабаху будуть розміщені не тільки російські, а й турецькі миротворці.

Вірменія й Азербайджан 27 вересня почали бойові дії в Нагірному Карабаху, взаємно звинувативши одне одного в обстрілі прикордонних територій. Обидві країни оголосили воєнний стан і мобілізацію. Бойові дії призвели до військових утрат з обох сторін і численних жертв серед мирного населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Сьогодні Показати IP 17 Листопада 2020 07:15
Теж сенсація від Рейтер...... В Гюмрі є російська військова база. Там жє не картонні макети. І округ той самий.
так до Сьогодні Показати IP 17 Листопада 2020 14:44
так як і на Донбасі-картонні танки і кулемети картонними кулями і снарядами убивають наших солдатів!
Літописець Показати IP 17 Листопада 2020 08:33
Чорна нафтова слизь з мордору розповзається по материку, захоплює нові землі і перетворює їх на пустелю.
Фейкньюс без фото Показати IP 17 Листопада 2020 08:54
Якщо згідно умови договору тільки БТР, то так і є. Чи у піндоськіх супутниках знову сіли батарейки, як у 2014 над Україною?
Невловимий Джавелін Показати IP 17 Листопада 2020 08:55
А мені покажете?
Українка Показати IP 17 Листопада 2020 09:57
Росія посміховисько на цілий світ. Імперія котра здохла і смердить
Справжній українець до Українка Показати IP 17 Листопада 2020 10:18
Відразу в тобі помітно європейського аналітика. Смердить як польський унітаз чи італійська стара &упа?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus