USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ротація бійців 51 бригади – під питанням

18 Серпня 2014 10:24
Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк звернувся до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика з проханням поклопотати перед Міністром оборони стосовно ротації бійців 51 механізованої бригади, які перебувають у зоні АТО з квітня цього року.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА.

«Вкрай необхідна ротація для хлопців з 51 бригади. Почуйте нас в області і в Києві. У зоні бойових дій наші хлопці перебувають уже п’ятий місць, у них є проблеми», - звернувся він до очільника Волині.

На це Володимир Гунчик відповів, що питання ротації бійців вищезгаданої бригади - одне з найперших і найважливіших.

«Я завтра обговорю це питання в Міністерстві оборони. Але його вирішення, на жаль, не залежить ні від вас, як міського голови, ні від мене, як голови ОДА. Є військовий певний стан речей в зоні бойових дій, тому останнє слово - за штабом АТО. Але, у будь-якому випадку, якщо не вдасться ротувати наших військових, то будемо добиватися хоча б того, аби 51 бригаду сконцентрували у одному місці, а не розкидана по усій зоні АТО», - відповів очільник області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дончанин Показати IP 18 Серпня 2014 10:50
коментар було видалено
111 Показати IP 18 Серпня 2014 12:14
коментар було видалено
Ні до 111 Показати IP 18 Серпня 2014 12:22
Не погоджусь!!! Є і буде!!!
Ольга Показати IP 18 Серпня 2014 14:02
Нарешті!!! Це вже давно треба зробити. Молодець міський голова, що хоч зараз про це подумав!!! Хлопці вже не витримують, необхідна заміна!!! Всі потрапляють під ротацію, окрім 51!!! Як це так!? Мало того, деякі підрозділи навіть у відпустки не відпускають...одна надія на ротацію, хоч вона здається зовсім примарною.... Сподіваюсь наша влада зробить таки все для того, аби ротація відбулась!!!
З міста Показати IP 18 Серпня 2014 15:22
Тут виникне інша проблема: а хто поїде на їхнє місце, якщо від нової хвилі мобілізації більшість "патріотів" ховається, "хворіють", втікають закордон??? Ротація треба як повітря, бо справді, ситуація у хлопців на сході справді складна.
Таня Показати IP 15 Вересня 2014 16:52
Нашій владі по барабану вони сидят в кабінетах і сплять в теплих кроватях,якби вони пожили так як ці хлопці перші місяці якби не рідні то з голоду повмирали(зараз хоч волонтери допомогають).Ці хлопці виснажені вони вже морально і фізично....Сподіваюся якісь зміни відбудуться!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus