USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рух «Визволення» блокує паливну схему Медведчука

23 Листопада 2017 18:16
Ветерани війни за незалежність, які є членами руху «Визволення», у тому числі зі спецпідрозділу фіскальної служби "Фантом", почали у Новограді-Волинському блокування нелегального постачання на територію України палива з Росії, інформують на сторінці Руху.

Частина трубопроводу, що йде територією України, до війни контролювалася російською "Транснєфтью". Всупереч заявам СБУ про повернення труби у власність України, вона опинилася під контролем компаній, що пов`язані із Віктором Медведчуком. При цьому, згідно розслідувань незалежних журналістів, зокрема, "Наших грошей ", паливо за завищеними цінам реалізується Збройним Силам України.

Рух Визволення звертається до керівників Фіскальної служби та Антикорупційного бюро з вимогами:

- припинити контрабанду палива;

- розпочати розслідування проти організаторів та "дахувальників схеми";

- повернути трубу в українську власність та покарати тих, хто дозволив взяти її під контроль Медведчуку.

До виконання цих вимог кожен бензовоз буде перевірятися, машини без підтвердження сплачених до бюджету України зборів – блокуватися.

Як повідомлялося 29 жовтня, учасники "Руху визволення" заявили про план блокування бізнесу Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus