USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Саакашвілі попросив політичного притулку в Україні

3 Жовтня 2017 14:18
Екс-президент Грузії, лідер політичної партії «Рух Нових сил» Міхеїл Саакашвілі подав прохання про надання йому політичного притулку в Україні.

Про це повідомляють Українські Новини.

"Звернення про надання громадянину додаткового захисту і політичного притулку - це, по суті, одне і те ж. Просто в побуті частіше використовують поняття "політичний притулок ", - сказав адвокат Саакашвілі Маркіян Галабала.

За його словами, Державна міграційна служба поки не відповіла на прохання Саакашвілі, хоча повинна була це зробити протягом доби.

Як зазначає видання, Саакашвілі не можуть екстрадувати через його прохання про додатковий захист.

22 вересня Мостиський районний суд оштрафував Саакашвілі на 3,4 тис. гривень за незаконний перетин кордону. Грузія просить Україну екстрадувати Саакашвілі.

Нагадаємо, 10 вересня група народних депутатів і прихильників Міхеїла Саакашвілі, якого позбавили українського громадянства, підійшли до пункту пропуску "Шегині", зробили "коридор" і провели політика на українську територію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus