USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Саакашвілі спростував, що писав лист покаяння Порошенку

16 Грудня 2017 22:13
Міхеїл Саакашвілі спростував інформацію про те, що має намір йти на компроміс з Петром Порошенком і нібито написав йому лист з пропозицією звернути акції протесту.

Про це повідомляє видання «Страна».

«Я їх буду атакувати більше, ніж будь-коли», - сказав Саакашвілі в коментарі виданню, відповідаючи на питання про чутки з приводу його нібито примирення з Порошенком.

Крім того, лідер «Руху нових сил» Міхеїл Саакашвілі закликав українців 17 грудня виходити на «Марш за імпічмент». Також він заявив, що в «переговорах з усіма політичними суб'єктами, включаючи Банкову» не може бути ніяких компромісів по ряду питань.

«Ми повинні вийти на марш, щоб втримати владу від останнього кроку, який зробить її диктатурою ... Коли я говорю про необхідність переговорів з усіма політичними суб'єктами, включаючи Банкову, вони потрібні в інтересах країни. Якщо ми хочемо мирного переходу від олігархату до нормального життя, нам необхідно розмовляти», - написав він на своїй сторінці у Facebook 16 грудня.


«Країну розгойдувати ми не будемо, а ось будку будемо прибирати до кінця. Саме з цією метою ми виходимо завтра на марш за імпічмент. ... Якщо для того, щоб зупинити диктатуру знадобиться моя свобода і навіть життя, я підтверджую свою готовність ними пожертвувати», - додав Саакашвілі.

Як повідомляли раніше ЗМІ, Міхеїл Саакашвілі написав лист президенту України Петру Порошенку з пропозицією помиритися.

Саакашвілі затримали пізно ввечері 8 грудня 2017 року. Як відомо, його підозрюють у змові з олігархом-втікачем Сергієм Курченком, який, за версією ГПУ, фінансував останні акції протесту в Києві, ініційовані колишнім головою Одеської облдержадміністрації. Вже 11 грудня Печерський районний суд Києва відмовився арештовувати політика на період розслідування і відпустив Міхеїла Саакашвілі з-під варти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus