USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Саакашвілі збирається через суд повертати українське громадянство

25 Жовтня 2017 15:35
Лідер партії «Рух нових сил», екс-глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що отримав документи від Адміністрації Президента України про позбавлення його громадянства, тож планує оскаржити це в суді.

Про це повідомляє «Інтрефакс-Україна».

«Я йду в суд сьогодні чи завтра. Нарешті ми отримали документи від Адміністрації Президента з питань громадянства. І ми будемо оскаржувати позбавлення мене громадянства», – сказав Саакашвілі.

Нагадаємо, 27 липня в Адміністрації Президента України підтвердили, що Міхеїла Саакашвілі позбавлено українського громадянства. За словами нардепа Антона Геращенка, це трапилося через те, що Саакашвілі надав недостовірні дані.

Як розповів 24 жовтня генеральний прокурор Юрій Луценко, Саакашвілі відмовили у статусі біженця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus