USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Самооборона Волині «зловила» суддю у справах активістів Майдану

11 Травня 2014 15:30
Порушення правил дорожнього руху суддею Луцького міськрайонного суду Волинської області Віталієм Ковтуненком зафіксувала у неділю, 11 травня, Волинська Самооборона Майдану, - про це повідомив самооборонівець Сергій Рижков, який відповідає за блокпост у Любешові в напрямку Дорогуська.

Нагадаємо, Віталій Ковтуненко був слідчим суддею у кримінальних справах проти чотирьох активістів Євромайдану Майі Москвич, Ігоря Гузя, Володимира Бондаря та Миколи Собуцького.

Рижков розповів, що авто Шевроле Лачетті сірого кольору не зупинилося біля знаку "СТОП", яке стоїть на блок-пості у Любешові. Як тільки міліціонери помітилм це, одразу спинили авто.

Правоохоронці вимагали у водія посвідчення особи, на що він представився суддею і вручив їм своє професійне посвідчення, яке, як виявилося, належить судді Віталію Ковтутненку. Разом із суддею була пасажирка.

Міліціонери вимагали у нього документи на авто. Ковтутенко відмовлявся надавати їх, мотивуючи свою відмову неправомірною зупинкою його авто. Тоді самооборонівець Сергій Рижков сказав, що візьме фотоапарат для фіксації цієї ситуації на відео. На це Ковтунекно відреагував різко: закрив вікно та зник із місця інциденту.

"На блок-пості стоїть знак. Він мав зупинитися, але не зробив цього", - заявив Рижков.

Згідно з даними Волинської Самооборони Майдану авто, на якому їхав суддя Ковтуненко, належить йому.

Наразі очікується реакція міліціонерів щодо вчиненого правопорушення, - інформують у прес-службі Самооборни в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
Nata Показати IP 11 Травня 2014 15:40
Защитим Родину! Подписываем петицию за признание России спонсором терроризма. ПОШАГОВАЯ ИНСТРУКЦИЯ: http://uainfo.org/yandex/318585-podpisat-peticiyu-za-priznanie-rossii-sponsorom-terrorizma-poshagovaya-instrukciya.html (сайт UAINFO) Грош нам цена, украинцы, если мы не наберем нужное количество голосов.
оля до Nata Показати IP 11 Травня 2014 15:49
Так ви навіть і не щира українка,коли просите підписуватись під ніби-то якоюсь петицією і при цьому пишете ім"я своє англійською-це вплив США?Ганьба таким українкам.
ВІК до оля Показати IP 11 Травня 2014 15:51
та ще й російською..закликаєте-не позортесь хоч тут.Росія-велика держава ,яка живе без підказок Європи і США.
Наталя до ВІК Показати IP 11 Травня 2014 16:20
Як же втомили ті тролі...
у рот до ВІК Показати IP 11 Травня 2014 21:34
вони і видно , що росіяни Самовари алкогольні
Адвокат Показати IP 11 Травня 2014 15:50
Крім мудака Ковтуненка щей треба не забути про суддю Борнос, яка теж антинародні рішення приймала
Яна Показати IP 11 Травня 2014 15:55
Дорохуйська-???????????
Здрасте до Яна Показати IP 11 Травня 2014 16:30
Два протилежних табора знайшли пояснення написові цього населеного пункта: 1. Щоб було зрозуміло хто їхав дорогою. Розбили слово на доро і ... 2. Після того як Гузь став начальником на Волині слова що містять його прізвище автоматично замінюються :)
Віталій Показати IP 11 Травня 2014 17:34
Дуже смішна стаття. Цитую: "блокпост у Любешові у напрямку Дорохуйська". По-перше, у Любешові блокпостів немає, а митний пост у Любешівському районі називається Дольськ ( кордон з Білоруссю). По-друге, знаю, що польська митниця на кордоні з Україною (Любомльський район) розташована у селі Дорогуськ. Такого населеного пункту як Дорохуйськ у Польщі, на Любомльщині, на Любешівщині немає. Цікаво, про що думав автор, коли писав цю замітку. Непорядок, непорядок, товариші!
відповідь до Віталій Показати IP 11 Травня 2014 22:35
по-перше блокпост є..сам бачів
прокурор Показати IP 11 Травня 2014 17:56
Задля спокою і тиши на Волині - даремно що Гузь, Москвич, Собуцький... не за гратами!!!
Лучанин до прокурор Показати IP 11 Травня 2014 22:07
Ковтуненко, спасай Волинь, поновлюй кримінальні провадження та досади вже за грати Гузя, Москвич, Бондаря та Собуцького, та і про Данильчука не забудь.
! до Лучанин Показати IP 11 Травня 2014 22:09
хороша думка
НЕЛУЧАНИН до Лучанин Показати IP 11 Травня 2014 22:34
мабуть, пора ковтуненка посадити ?
! до прокурор Показати IP 11 Травня 2014 22:07
можливо, бо брехуни ще ті - в очі одне, а поза очима те що диктує Свобода, яка вже давно обка.....лась.... за що ті хлопці в землі лежать? сором нам усім
! до прокурор Показати IP 11 Травня 2014 22:13
Гузь окрім рупора більше ніяких знарядь праці не знає, він нічим толком не займався - навіть власної справи не має, тай роботи ніде не мав мабуть - тільки бігає то за помаранчевим Бондарем то тут великий революціонер...
Коля до ! Показати IP 12 Травня 2014 14:56
Ага, ще вконтакті питає де купити телефон такий як він хоче...
Сергій до прокурор Показати IP 11 Травня 2014 22:44
задля взяток та корупціі на Волині і надалі....так хочется,так?????
розум Показати IP 11 Травня 2014 20:08
Підтримую прокурора, розумна думка і вчасна.А на яких підставах зупиняє авто тепер всяк хто хоче і без причини. Не зупинився перед блок-постом, і що сталося. Краще ділом займалися б, а не дурницями, тоже мені діячі, віднайшли неперевершений злочин судді, чи шукаєте компромат за наказом Гузя? То це Ваше повідомлення просто смішне.
erh Показати IP 11 Травня 2014 20:32
Такі красиві слова-Дорохуйськ. Спалахуйка... Дуже люблю читати наших журналістів. Весь час взнаю щось новеньке. Прошу продовжувати в тому ж напрямку....
такі справи Показати IP 11 Травня 2014 22:04
Ото ж бо новина - жах - краще б ділом зайнялися і ті і інші!
в напрямку Дорохуйсь Показати IP 11 Травня 2014 22:06
а знак встановлений згідно чинного законодавства чи можливо бовдури його самі втикнули.до війська клоуни в славянск там де наші діти поіхали .вже тошнить від сцикунів які щоб від війська сховатись активістів з себе строять.в себе перед хатою постів наставте сцикуни
Лучанин до в напрямку Дорохуйсь Показати IP 11 Травня 2014 22:10
ото коментар у тебе. Набір букв та слів, а змісту ніякого ...
босяк Показати IP 12 Травня 2014 03:39
ковтуненко філюк івасюта - самі проститутки в мантіях
Лучанин Показати IP 12 Травня 2014 08:02
А чому про нового прокурора області забуваємо, поміняв собі "старих" на "нових старих" і думає, що все добре-ні шановний, не за це люди на Майдані загинули, пінзлюуйте напевно назад на пенсію, а то будете на майдані на колінах стояти
так-так-так до Лучанин Показати IP 12 Травня 2014 08:34
Та він готовий не лише на колінах стояти аби посаду таку мати. Почитайте, що він робив як у Ковелі був.
блок посту Показати IP 12 Травня 2014 09:31
Чим передбачений знак "Стоп" поблизу так званого блокпоста? По-перше, всі дорожні знаки встановлюють відповідні служби у відповідних місцях, що передбачено паспортом автомобільних доріг. По-друге, чим передбачено створення якогось блок посту, установка якого ніким і нічим не узгоджена. Я взагалі проїхав би його без зупинки і довів би свою правоту в суді.
відповідь до блок посту Показати IP 12 Травня 2014 23:31
передбаченно твоім жіттям....
юрист Показати IP 12 Травня 2014 14:49
такому бидлу, як Ковтуненко давно місце в дурці. Цей "горе " суддя не здатний навіть коректно провести елементарне засідання. І взагалі негайно ввести вибори суддів, попрацював одну каденцію і допобачення, а то стали хамами. Народ повинен обирати суддів і гнати в шию, якщо не оправдав довіру народу. А таких суддів на Волині відсотків 50
Спостерігач Показати IP 13 Травня 2014 19:37
Куди ж котиться даний світ? «Уособлення» його величності Закону на Волині пан Ковтуненко, здається, вчинив правопорушення. Як же так, той, хто може процитувати на пам'ять чи не половину Цивільного процесуального кодексу України, не дотримався норми права. Повірити в це ніяк не можу. Мабуть, кінець світу вже дійсно близько. Якби на місці події був складений протокол про адміністративне правопорушення і пан Віталій вирішив за необхідне внести туди свої зауваження, то, напевне, слід було б чекати, що там буде зазначено: 1) знак був встановлений вже після того як він проїхав блокпост; 2) у протоколі «намішані люди і коні»; 3) між учасниками події не виникли деліктні правовідносини.:-) Хто знає пана Ковтуненка за чутками як деліктомана, той зрозуміє, що саме мається на увазі. Не здивуюся, якщо пан Ковтуненко згодом виїде до Російської Федерації і попросить там політичного притулку через його юридичне переслідування з боку громадськості. Вам, Віталію Володимировичу, мабуть, вже і уві сні, і наяву ввижається потужна хвиля політичних репресій Вашої особи у вигляді миттєво перемальованої дорожньої розмітки та миттєво встановлених дорожніх знаків.
оленка Показати IP 25 Грудня 2014 22:00
Ковтуненко - самий кльовий суддя на Волині! Шедевральний дядько!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus