USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голова ОДА Савченко розповів, яким має бути його перший заступник

30 Березня 2018 18:47
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко обирає собі першого заступника. Каже, неважливо, буде він волинянином чи ні.

Про це він розповів в ефірі програми «Протилежний погляд» на телеканалі «Нова Волинь», передає Волинь24.

Нещодавно призначений голова обласної адміністрації зауважив, що наразі шукає собі першого заступника.

«Йдуть перемовини. Більшість наполягає на тому, щоб був волинянин. Але я відстоюю думку, що неважливо, буде він волинянином, чи ні», - зауважив посадовець.

«Люди бачать губернатора, а перший заступник повинен бути робочим конем, сидіти в кабінеті і голову не піднімати», - додав він.

«Не так багато є ефективних людей, які готові кинути все і їхати на Волинь», - додав він.

Як повідомлялося, радник голови ОДА Петро Столяр підтвердив, що написав заяву на зайняття посади першого заступника голови ОДА Олександра Савченко, який, своєю чергою, наклав на заяву резолюцію та зробив подання. Петро Столяр розповів, що потрібно ще пройти всі необхідні інстанції, перевірки, отже говорити про його призначення передчасно. Він висловив готовність працювати за тим напрямком, який для нього визначить голова ОДА.

Нагадаємо, перший заступник голови ОДА Олександр Степанцов звільнився за власним бажанням. Натомість інші два заступники попереднього голови адміністрації Сергій Кошарук та Світлана Мишковець, зі слів Олександра Савченка, погодились працювати з ним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus