USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

СБУ може оголосити підозру Савченко

12 Березня 2017 17:49
Служба безпеки збирає матеріали на нардепа Надію Савченко. Їй можуть оголосити підозру.

Про це заявив голова СБУ Василь Грицак, інформує видання «Рolitic.kiev.ua».

«Вона з'явилася на допит один раз. Потім перенесла його. Сказала, що зайнята. Прийшовши учергове кілька днів тому, давала свідчення.

Надія Савченко посилалась на статтю 63 Конституції у більшості питань. По одному питанню була інформація, що вона брала участь у стрільбах на території перебування (з бойовиками, - ред). Вона сказала, що це неправда. Її допитали.

Слідчі збирають матеріали. Якщо їх буде достатньо, аби оголосити підозру, діятимуть у встановлений законом спосіб.

Я скажу відверто. Жлдної спецоперації СБУ не було. Вона цю поїздку не погоджувала з органами державної влади.

Не можу схвально поставитися до її перебування на цій території. Уявляю, якби хтось із наших бійців АТО просто поїхав туди, хлопці із «Альфи» або інші добробати. Їх би на шматки порізали там і залишили. Ніколи не повірю, що це відбулося (поїздка в ДНР, - ред) без благословіння кураторів із території нашого східного сусіда – Москви», - заявив Грицак.

Як повідомлялося раніше, народного депутата Надію Савченко допитали в Службі безпеки України не тільки щодо її візиту до окупованого Донецька, а й у справі про замах на народного депутата Антона Геращенка.

Нагадаємо, 24 лютого бойовики повідомили, що Савченко приїхала на територію, підконтрольну "ДНР", щоб відвідати українських військовополонених.

Керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук заявив, що Служба безпеки попросить Савченко дати пояснення з приводу її поїздки до Донецька.

Пізніше того ж дня нардеп розповіла, що зустрілася в окупованому Донецьку з українськими полоненими, буцімто щоб підтримати їх та передати посилки від родичів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus