USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Садовий просить Луцьк прийняти львівське сміття

25 Січня 2017 12:12
Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до влади Луцька, щоб допомогли з вирішенням проблеми львівського сміття.

Відповідний лист у соцмережі опублікував депутат міськради Богдан Богонос.

У документі вказано, що близько 30% міських майданчиків Львова залишаються переповненими, а підвищення температури повітря може негативно вплинути на санітарний стан міста.

Тому Садовий просить у міської влади тимчасово допомогти у захоронені частини побутових відходів.

Депутати Луцької міської ради, ймовірно, розглянуть це звернення сьогодні, 25 січня, та дадуть відповідь меру Львова.

Зазначимо, що сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні. Автівки з львівським сміттям, яке ось уже кілька місяців активно “розтягують” по Україні, дісталися й до Володимира-Волинського.

До слова, нещодавно відходи зі Львова виявили у селі Лісопіль Костопільського району, що у Рівненській області, а на Малашівське сміттєзвалище, яким користується Тернопіль, найняли цілодобову охорону. Причиною такого кроку стало кількаразове несанкціоноване вивезення сміття зі Львова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Ася Показати IP 25 Січня 2017 12:20
Скоро і в Луцьку не буде куди викидати сміття
Анонім до Ася Показати IP 25 Січня 2017 12:40
в луцьку скоро і збирати сміття ніхто не буде
не лучанин до Ася Показати IP 25 Січня 2017 18:31
щось робіть! бо романюк дає добро садовому! львів заповнений повністю сміттям і не доведи Боже воно поіде на луцьк-то пожалієте!
Анонім Показати IP 25 Січня 2017 12:23
а чому садовий звертається до романюка ? партійна звичка ? садовому порада добровільно скласти повноваження в звязку із службовою невідповідністю.
Кастрюлька Показати IP 25 Січня 2017 12:32
Однозначно брать! Разве мы не браття?
олег до Кастрюлька Показати IP 25 Січня 2017 15:09
кастрюля! ти чи на передок чи на голову хвора!
Анонім до олег Показати IP 25 Січня 2017 17:40
а в неї рефлекс - брать
Анонім до Кастрюлька Показати IP 25 Січня 2017 18:32
що будеш переробляти чи продавати?
небайдужа Показати IP 25 Січня 2017 12:39
Нехай тільки спробують погодити !!! Небайдужі, самооборона агов !
Користувач Показати IP 25 Січня 2017 12:40
Невже у Львівській області немає де складати сміття? Чи то може собі його не виносити на вулицю, а ставити під сусідські двері? Є пропозиція на кордонах зі Львівською областю поставити охорону і не випускати машин ці сміттям. Хоча для початку треба маєток Садового по вінця сміттям наповнити, поки за пліт не почне сипатись, тоді може швидше знайде місце для сіміттєзвалища.
Анонім до Користувач Показати IP 25 Січня 2017 17:42
сміття забирати разом з машинами. водія маршруткою відправити назад у львів
F-16 Показати IP 25 Січня 2017 12:40
Самопоміч сама помножилась на 0. От до чого доводить популізм. Задумайтесь на майбутнє.
волиняка Показати IP 25 Січня 2017 12:43
На смітті наші шановні Президент і Уряд роблять політику. Інакше кожне місто на Україні допомогло би вирішити Львову цю проблему. Уявімо на хвилинку. що у Луцьку трапиться така сама біда зі сміттям, і куди , до кого будуть возити. Тобто між містами повинна бути самовирука і допомога одне одному.
Лучани до волиняка Показати IP 25 Січня 2017 13:51
Можна було б допомогти сусідам, якби вони себе поводили нормально, але ж вони, спочатку ліси позагаджували своїми відходами(особливо на Волині), як серливі гади, а тепер, як зловили що забруднюють екологію, то давай будемо проситися до сусідів, хай допоможуть. А ми щоб виїхати з міста на природу маємо милуватися їхнім сміттям в наших лісах??? І якщо ми їм почнемо допомагати, нашого сміттєзвалища на скільки вистачить? На рік? А далі що?
Лучанка Показати IP 25 Січня 2017 13:05
Вже за стільки часу Садовий міг напросити коштів на будівництво сміттєпереробного заводу! Дуже зручно нічого не робити, а заповнювати по вінця смітєзвалища інших областей та міст.
МОЙША Показати IP 25 Січня 2017 13:13
МОНА ПРИНЯТИ - МИ і ТАК У Г*Вні сідимо...
любов Показати IP 25 Січня 2017 13:28
КористувачуВам легше буде якщо Львівщина засипеться сміттям?Мені ні .Колись сусід сусідові не сміття ставив, підкидав під двері, а допомагав в усьому.Хмара йде-біг сіно допомогти згребти, хати нема -на толоку всі сходилися а зараз що, хай гине львівянин, захлинаеться в смітті, а ми поспостерігаемо?Так.Звичайно треба допомогти, це по-людськи, це по -божому.Звідки в людей така жорстокість, немилість, нещирість.Люди, схаменіться.Подумайте, що нам треба буде на небі відповідати за наші діла, думки.Азаповідь Божу -відносся до ближнього....ще ніхто не відміняв.
Волынянке Показати IP 25 Січня 2017 13:32
Мусорные вопросы не есть компетенция президента и правительства. Садовой имел время и кучу возможностей решить проблему мусора. Он показал свою полную некомпетентность. Помогать соседям это хорошо, но не в этом вопросе. Посмотрите кол-во населения во Львове и Луцке.
Чесну людину і госпо до Волынянке Показати IP 25 Січня 2017 19:44
потрібно вибирати на такі посади, а не по партіях і лжепатріотів . Це питання 26 років ніхто не вирішував і не збирається вирішувати ....
Кастрюлька Показати IP 25 Січня 2017 13:32
Можно обязать всех выезжающих за рубеж, законодательно, вывозить минимум два ведра. Кто возьмёт больше, тот проходит таможенное оформление вне очереди. И все, проблема решена.
Жах Показати IP 25 Січня 2017 13:41
Це ви в Європу хочете??? Та певне навіть в росії стільки байдужості нема,скільки в нас. Це вже навіть дико: "мер українського міста просить допомоги у польських, тому що відмовили свої ж. І в підсумку,поляки погодились". Далеко підем...
Долар,гривня, євро Показати IP 25 Січня 2017 13:42
Заводи по переробленню твердих побутових відходів (сміття) давно повинні бути хоч по одному на область , шановні голови( мери) міських рад - обласних центрів , голови ОДА, ОР ... чи Вас тільки цікавить поділ земель і отримання грошей за це немаленьких ? Короче 26 років ніфіга ніхто на цю тему не думав і не працював над тим. - Земля і гроші понад усе !!! ( загадили Україну надовго ми без Путіна і Європи). Путін я думаю не підкидає сміття нам ?
Пропозиція Показати IP 25 Січня 2017 13:49
Садовий "патріот" - вишита сорочка і рідна українська мова, поділ землі, щоденні витрати на перевезення сміття... А вирішити проблему із сміттям то таке... Сам повинен написати заяву на звільнення з роботи і не підкидати сюрпризів- сміття по цілій Україні .
Волиняка Показати IP 25 Січня 2017 14:33
Лвіяни де*іли
Лучанка Показати IP 26 Січня 2017 23:46
Ні в якому разі не приймати...І немає чого тут про братську допомогу кричати - Львівська область велика за площею, при бажанні могли б знайти майданчики на сміття. Надіюсь, що владі Луцька вистачить глузду заборонити львівським сміттям забруднювати наші території та розбивати сміттєвозами наші дороги. Кожен господар перш за все дбає про своє житло, а не про сусідське! І якщо Садовий нікудишній господар - то най львів"яни знайдуть гідного...Закидали своїм сміттям півУкраїни, ганьба та й годі!!!!
А я проти! Показати IP 27 Січня 2017 11:28
Самі сміттям заидалися, ще й нас львівським сміттям закидати хочуть....Майже рік розвозили всюди, то за цей час могли у себе майданчики нові створити. Пусти свиню за стіл....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus